E, ovako treba... > Planovi za plovila
Projekat "5"
Impuls:
Razradjujem "projekat" camca sa kabinom i nadkabinom pa otvaram ovu temu za konsultacije i prikaz napretka.
Za pocetak, ono od cega sam poceo, ideja za camac kabinas 7x2.5
Ipak, zbog neiskustva, manjih troskova u izradi i eksploataciji, resio sam da se skupim na 5x2
Dizajn jos uvek "zvrljam po salvetama" a za osnovu resavam da uzmem projekat "Eager Eve"
Pozdrav zasad, nastavice se...
Kapetan:
bolje idi na 7 metara 5 je preusko .....
ovo za sada izgleda "besno" :good:
Impuls:
Ma, voleo bih ja i 8-9, otprilike ovako, kao sa "salvete :)
Arsa:
Impulse ta si se zalepio za 5m. Možda imaš takvo korito pa hoćeš da ga dogradiš?
Moje mišljenje je da bi ti za 7-8 metara trebalo nekoliko tabli lima više. Za uzvrat dobio bi mnogo više konfora. Ni porez ne bi bio ništa veći. Razmisli ti još jednom. Idi na reku, uđi u čamac od 5 m, pa onda u neki veći i zamisli svu tu nadgradnju koja ti je nacrtana. Jedno je crtež a ... :taunt:
Barba:
Polako ljudi, mozda covek ima nameru da bude u nizoj poreskoj grupi (do 5 metara). Impulse i po mom misljenju 5m je malo i greota je toliki trud ulagati da bi posle 1. sezone shvatio da ti fali 1.5 metar. Po mom misljenju 7m je minimum za komotnu plovidbu. Pricam ti ovo jer imam pasaru od 5 metara i tako mi fali jedan metar, da ne mogu da ti opisem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju