Posto sam danas napisao da bi svi mi trebalo mnogo vise da doprinesemo nautici a ne da se bavimo piljarskim radovima , seo sam i uradio nesto sto ce svima koristit...
Implementirao sam najbolju plovnu kartu Dunava koja se moze naci sa programom Google Earth , tako da sa tzv "Kapetanov ploter" sada imamo besplatnu kartu plovnog puta Dunava...
Ima par gresaka ali je karta nepreikosnovena i precizna skoro u metar ...
Na vama je da sada ukucate dodatna mesta , plicake, pristane, kafane i slicno kako bismo obogatili celu ovo pricu ....
a kako izgleda, prosudite sami... ujedno nisam hteo da stavljam Water Mark sa nasim logom jer mislim da ovo treba da pripada svim nauticarima a ne pojedinim sajtovima, kao sto smo uvek radili sve smo davali i objavljivali javno tako cemo i na dalje ...

pokriven je ceo tok Dunava kroz Srbiju, mogao bi neko da uradi ovo i za Tisu , a ujedno i da objasni ljudima kako se dodaju dodatne tacke ...
ujedno prenosim upozorenje sa sajta PlovPuta
www.plovput.rs , sa kojim se i mi slazemoi ogradjujemo
Obaveštenje:
Trenutna verzija ENC-a koje su ovde postavljene je samo probna verzija karata. Karte su još uvek u fazi izrade finalizacije (ovo je probni period). Plovput se ne može smatrati odgovornim za eventualne greške koje su prisutne u probnoj verziji karata tokom probnog perioda i ne snosi nikakvu odgovornost za upotrebu elektronskih karata objavljenih na internet prezentaciji.
(btw karte je PlovPut objavio javno tako da ovo nije piraterija ni u kom slucaju ...)