Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Ponasanje na forumu.

<< < (13/18) > >>

sceka:
Nisam od ljudi koji lako odustaju (takav mi je i posao) ali mi se zaista smucilo to pljuvanje i blacenje po svemu pa bilo u pravu ili ne bilo, A pogotovo jezik koriscen u pojedinim postovima na koje niko nije reagovao!

Ne radi se o slaganju sa stavovima ali da budem clan negde gde nesmes maltene da se javis jer si gliseras, imas veliki camac, platio 170.000 poreza i taksi, zato sto sam Gogin pacijent, i sta sve jos. Onda se ne osecas niti dobro dosao niti lepo u drustvo i logican korak je da ga napustis.

Sledecu stvar koju sam hteo da ukazem da bi se eventualno popravila su lepi postovi o brodogradnji od profa ali po meni nedovrseni. Kao svako tehnicko lice ocekujem od nekog teksta par tehnickih podataka par slika i veza gde se mogu raspitati za vise informacija ako me interesuju.

Da odem u tzv. ilegalu mi ne pada na pamet jer nemam od cega da se krijem.

A da ne bi bio najgori po statistici postavio sam i novu temu iz velike brodogradnje. Ako nije prikladna molim administratore da je slobodno izbrisu.

busa2:
ma dobro dule nije prica o nauticarstvu ja nikada nisam ni tvrdio  da sam nauticar (mozda kroz zezanje ) bitno je da si ti za sebe jedini i pravi i to je o.k.(tvoj stav) i nije grubo to sto si rekao bilo sta vec kako si rekao i kako predstavljas sebe u odnosu na druge .. ma nije to sada bitno to smo vec prevazisli pre dva dana jer svakog cuda za dva dana dosta . JA TI STVARNO VISE NISTA NEZAMERAM IAKO SAM NEKADA ZAMERAO. krivo mi je sto ljudi odlaze sa foruma . i ta tvoja prezentacija procenata istomisljenika mi-oni to je demagogija zastrasivanja neistomisljenika i to vise neprolazi .

busa2:
sceka i ja nisam pristalica javnog izrazavanja prostijih reci ali ih dozivljavam svakodnevno i hteo ili ne potisnuo sam postojanje istih . ono  gogin pacijent : iskreno ja bih voleo da budem gogin pacijent i neka me leci svako leto! to za mene nije vredjajuce mogu samo da te mrze  :dance1:.veruj mi nemam nista protiv cak imam par drugara sa zaista dobrim gliserima i nikada nisam delio ljude na nauticare i pecarose ili bogate i siromasne vec na ljude i neljude .mislim da i ostali clanovi dele moje misljenje i uvek si dobro dosao sa postovima.ostalo prepustimo administratorima.  :drinks:

dule netrazi nista sto nema , osim tvojih postova o kabinetu i novom predlogu (koji sam ja shvatio kako treba ali drugi nisu pa im nije jasno o kakvom kabinetu pricas i vezuju za mocnike a ne za sarkazam) i ko je rekao da si ti nekog oterao ?, ostalo je diskutabilno ali kako kazes i tu se slazem: dalje je samo besmislena rasprava  :good:

busa2:
ma idi u peršun ispade tvoja zadnja (mozda)   :taunt: :taunt: :taunt:

srsa:
Моја је задња. Да ми прекратимо ову безпредметну расправу. Од свих вас Ја сам највећи наутичар, имам најлеши и најбољи глисер. Ја сам и најпаметнији и најлепши од свих вас. Е сад кад смо то решили идемо даље. Иде Нова година, Божић, весеље, крканлуци и мезетлуци. Уживајте у томе и у форуму.  Још мало па ће нова сезона. Прикупљајте енергију за нове авантуре и пловидбе. http://www.mojaladja.com/forum/Smileys/default/stop.gifhttp://www.mojaladja.com/forum/Smileys/default/dance1.gif

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju