Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ponasanje na forumu.
igorbos:
Mene interesuje Dule da li te makar u vlastitoj kuci neko razumije???Ne vrijedjam!Nego mi nisi jasan.Odlaze odavde i oni koje branis.Toliko pricas o GPS-u drugima a i sam si izgubio si kompas cini mi se!Naglasavam NE VRIJEDJAM nego se osvrni malo i pogledaj sta si uradio.Za par sati 4-5 otislih sa ladje.LjUDI SVAKI JE COVJEK VRIJEDAN.Nisu svi navikli na ciganluk (zargonski,rome cijenim) oko sebe pa da mogu i hoce da trpe prozivanja i ponizavanja.Nije moguce da svi oni nisu u pravu a ti i Sale jeste! ALOOO
srsa:
Наш народ каже "Кога нема без њега се може". Али није то поента. Штета је напустити форум. А ни разлози нису "оправдани". Једноставно ако не можеш да превазиђеш "поклапања" ставова, несалгања са истим, ако не можеш да свима доглавиш да си у праву, то све није разлог за одлазак. Зар је битно ко је наутичар а ко није? "Ма зови ме и лонац само немој да ме разбијеш". Мени све ово личи на детињарије. Међу постовима чланова који су напустили форум има интересантних ствари. Међу постовима чланова форума који нису напустили исти има досадних ствари. Па шта. Идемо даље. Треба сутра да се сретнемо на реци и шта онда, да окрећемо главе једни од других због сукоба мишљења.
На крају један лични став али да ме не схвете погрешно. Ако напустим форум, напустио сам скроз и без учешћа у постовима и без читања истих и без форума и без самог имена "Моја лађа". Ако и даље повремено читам ствари из форума онда нисам отишао, само сам прешао у илегалу. Зато маните се ћорава посла и идемо даље.
deda:
Tu i tamo ima nas i razumnih! :lol: :taunt:
Kapetan:
srspo apsolutno se slazem sa tobom (gledacu da mi ne udje u naviku :lol:)
ja ne kapiram sta znaci odlazak sa foruma ? ako se posvadjam sa nekim da li to znaci da sam se posvadjao sa svima ? ako mogu da pomognem jednom a sa desetoricom sam u svadji pa naravno da cu ostati da pomognem ...
evo danas vidim neki forumi zatvorili svoje sadrzaje za goste ... drugim recima ako niste njihov clan onda nemate pravo da ih citate i edukujete se putem njih ovaj forum nikad nece pasti tako nisko :(
busa2:
ljudi , šta je sa vama ?
kakvo odlazenje i zasto , sve ostre reci koje sam ja uputio nikada se nisu odnosile na imovinu (plovilo)i finansisko stanje bilo kog clana foruma niti je postojala namera o nekom vredjanju vec iskljucivo na drzavu sto po mom misljenju ako i zeli nesto da resi to radi lose i bez mnogo logike .ako sam nekog i potkacio to je samo bio dule ali ne zato sto coveka mrzim ili mu zavidim vec zato sto mislim da za neke stvari nije upravu ako gleda po nekim pitanjima u sirinu. drugo prvi dule oplete po svima nama i to jako grubo kad god on za to oseti potrebu(iako vecina misli da nije upravu) on covek brani svoj stav i sta ja zato treba da idem sa foruma ili da se vadim na to kako dule mene mrzi i zeli mi zlo . dule nezameri sto samo tebe spominjem ali samnom tako i jeste . netreba ni dule a ni busa da odu sa foruma a vreme ce da pokaze ko je od nas dvojice u nekoj prici bio u pravu ...pa ce mozda onaj drugi da plati pice ?
e sad ponovo se javlja ono: sta i koliko ko ocekuje od ovog foruma ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju