E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Plinska instalacija - bezbedna
IKA:
nije problem dizna problem je nedovoljan dotok vazduha , tako da peć sagoreva čist gas. Svi šporeti na plin imaju mogućnost štelovanja protoka vazduha, da znam koji šporet imaš možda bi mogao konkretnije da ti pomognem , ovako ostaje na tebi da pronađeš mogućnost povećanja protoka vazduha. Uglavnom je dovoljno izvući samu diznu kroz koju protiče gas iz cevi koja sprovodi plin prema plameniku.
Zoran:
Zamena dizni resava problem. :drinks:
IKA:
ajd sad--- nije šija nego vrat.Broker zameni dizne pa javi zoranu da spremi gajbu za čast.
Zamena dizni ne rešava problem , pa ma koliko se vi trudili da ubedite čoveka u to. :wild:
NEPOTPUNIM SAGOREVANJEM STVARA SE ČAĐ, NEPOTPUNO SAGOREVANJE SE JAVLJA USLED NEDOSTATKA KISEONIKA
Un bre srbi :suicide:
broker975fx:
--- Citat: odisej 17, 03, 2011, 00:13:01 pre podne ---nije problem dizna problem je nedovoljan dotok vazduha , tako da peć sagoreva čist gas. Svi šporeti na plin imaju mogućnost štelovanja protoka vazduha, da znam koji šporet imaš možda bi mogao konkretnije da ti pomognem , ovako ostaje na tebi da pronađeš mogućnost povećanja protoka vazduha. Uglavnom je dovoljno izvući samu diznu kroz koju protiče gas iz cevi koja sprovodi plin prema plameniku.
--- Kraj citata ---
evo slike, dizne ću svakako da zamenim, u pitanju je cendy ugradna ploča. E sada u plinskoj boci koja je pri kraju je plin od pre nekoliko godina - ne znam da li to možda ima neke veze (mada ne verujem)
zorter:
Ika je 100% u pravu !!! :good: :good: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju