" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
A gospodarska mehana?!
Ja bih vam predložio da prvo svratite do "Mike alasa". Posle dobre čorbe mogli bi do Ivanjice na kaficu i piće. Ima dobar pogled na marinu i splavove. Zatim treba obići i grad. Tu su odlične kafane u Skadarliji koja nudi obilje pića i klope iz živu svirku. Na kraju svakako splavovi oko hotela Jugoslavija. A sajam... sajam se održava i sledeće godine. Ima vremena. :) Ionako će biti slabiji nego prošle godine :)
Citat: Dule 23, 03, 2010, 10:28:06 pre podneJa bih vam predložio da prvo svratite do "Mike alasa". Posle dobre čorbe mogli bi do Ivanjice na kaficu i piće. Ima dobar pogled na marinu i splavove. Zatim treba obići i grad. Tu su odlične kafane u Skadarliji koja nudi obilje pića i klope iz živu svirku. Na kraju svakako splavovi oko hotela Jugoslavija. A sajam... sajam se održava i sledeće godine. Ima vremena. :) Ionako će biti slabiji nego prošle godine :)pa necemo bre da se opijamo, nego prvo sajam svi odvojeno pa skup u 12 pa onda zakuska i prica a posle razlaz do sledeceg susreta, ja se nadam na vodi posto mi je pun q. kafana:)