Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SVAŠTARA
STG:
Veseljak taj gazda sljunkare... :diablo:
busa2:
da si mu rekao bar da ti je sestric kobac ? mislim da bi ti i ofarbao camac pored tih tvojih radova.
Arsa:
--- Citat: Dule 23, 03, 2010, 23:13:26 posle podne ---Arso, ne treba da kriviš nikoga osim sebe. Nije opravdanje to što si lečio psa. Pa nije pas imao negu 24 h dnevno. Ipak je bilo vremena da se obidje čamac makar jednom u 2 dana. Tada se to nebi desilo, ne bi bilo nerviranja a ti bi uživao u pecanju. Ipak je to tvoja neodgovornost. Pogledaj samo čamac. Garantovano ga nisi ni dobro pregledao od dana kupovine a kamo li da si proverio da li pušta vodu ili ne. Ovo ti je za nauk. Ako želiš čamac o njemu moraš brinuti kako to i priliči. A neka bude na nauk i ostalima koji se slično odnose prema svojim ljubimcima, ako su im to ljubimci.
--- Kraj citata ---
Potpuno si u pravu. :drinks:
Arsa:
E pa ovih dana sam malo bodrio moj čamac da izdrži. Aku bušilicom sam mu otvorio dve rupe na komori, par santimetara od dna. Isteklo je jedno 20 litara vode koju sam naravno izbacio. Posle sam nekim specijalnim dvokomponentnim kitom zatvorio te rupe i čekao.
Bojao sam se da se rupa kroz koju je voda prodrla u prednju komoru nalazi na tabanu čamca. Hvala bogu to izgleda nije slučaj.
Po svemu sudeći voda je u komoru ušla iz čamca kad je bio pun vode. To se pretpostavljam desilo tako što postoji neki otvor na komori, prema unutrašnjosti čamca koji sada ne mogu da vidim od kasete koju ću prvom prilikom da šutnem. Tako ću moći da pratim stanje na zidu komore i da pravovremeno reagujem (ako zatreba).
Moj Vam se jadnik znači uspravio (mislim na čamac), i sada pravi društvo ovom plavom čamcu iz koga sa zahvalnošću uvek izbacim vodu iako nije moj. Naime iz njega i uz njegovu pomoć uspeo sam da izvučem moj čamac koji sada izgleda ovako. Guma ili druge vrste odbojnika između njih nema pošto i to nestaje. :sorry:
Daće bog i 4-5 dana bez kiše pa idemo na malo ulepšavanje. :drinks:
poljo:
Prirucni odbojnici - plasticne boce (2 l , 5 l ) napunjene obicnom vodom 90% privezane parcem kanapa (tip pertla) .
Cijena materijala - 0
Vrijeme za izradu - kratko
Nabavka materijala za izradu - neposredno ispred camca imas par komada
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju