Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SVAŠTARA
Arsa:
Čamac je kupljen pred zimu sa namerom da što pre izađem na vodu. Znao sam da nije neki, ali baš ovoliko...
Koliko para toliko muzike. :drinks:
Videćemo šta će na kraju ispasti. Ima više varijanti. (sve su u opticaju osim :suicide:).
Na žalost sve se izdešavalo u vreme kada sam morao da lečim Asa. As je, hvala bogu dobro, popraviću valjda i čamac. Kakva je situacija dotle će proći zabrana za smuđa pa onda ...Ako bude, biće.
LSI:
Samo hrabro, Arso.
Naidju u životu loši dani ali kažu stručnjaci da i kad izgleda bezizlazno, izlaz postoji. Treba samo pogledati ispred sebe.
Sredićete Vi to. :download:
Zoran:
Arso
Izbuši rupu sa palube na komoru.Kroz nju sa pumpom izvadi vodu.
Posle zavari,kada budeš sredjivao čamac muf (vodovodni) i čepuj ga.
Tako češ uvek moći da vršiš kontrolu komore.
Nemoj da se demorališeš.
busa2:
arso ako ti treba neka pomoc znas gde ces me naci.!
Arsa:
--- Citat: LSI 22, 03, 2010, 21:03:27 posle podne ---Samo hrabro, Arso.
Naidju u životu loši dani ali kažu stručnjaci da i kad izgleda bezizlazno, izlaz postoji. Treba samo pogledati ispred sebe.
Sredićete Vi to. :download:
--- Kraj citata ---
Najviše me iznervirao Dule, vlasnik šljunkare pored koje su ovi čamci. Ja ga zamolio da mi izvuče čamac i da ga njegov radnik izbuši i privari. Naravno da sam naglasio da bih to i platio koliko košta. Onda me on pita gde živim. Ja mu kažem a on ni pet ni šest "pa šta si onda koj k.... dolazio kod mene u Zemun. Što nisi otišo na Savu... Počeo da lupa kako plaća radnika 50 eura dnevnicu a sada ima posla..."
Rekoh mu da je prostije da kaže da neće. Onda mi prospe priču da uzmem drvo i da sa tim začepim rupu,da će to da drži...
Mislio sam da ga napušim, al onda shvatim da on to izgleda voli pa nisam želeo da mu pružim zadovoljstvo... Nek je živ i zdrav, ali da je čovek... Nije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju