Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SVAŠTARA
Arsa:
Slikano je preko puta Beljarice. Ali se selim odatle čim sredim čamac. Ipak je marina marina. Zamlatio sam se oko psa nedelju dana i vetar i dunav odradiše svoje. :smile:
STG:
--- Citat: Arsa 19, 03, 2010, 22:40:56 posle podne ---BAH!!! : :lol:
Kakav divan dan. Sve sam lepo smislio. Ubacio jutros u kola pribor za pecanje, motor, rezervoar, tegove, kanape, hranu i još svašta nešto... Planirao sam da se uvučem u neki kanalčić da pecam kedere ili belu ribu i blejim.
Elem, odvezo Vecu na posao, svratio kod buse na čašicu razgovora, prošao kroz grdno blato do obale i tamo zatekao ovo. Ovaj čamac što mu viri samo stražnjica, e taj je moj. Potopljen je kao i još 7-8 čamaca od kojih se dobar deo u opšte ne vidi.
Interesantno da se nisam mnogo iznervirao. Šta da radim Nikog nije bilo na obali. Ja probao da izvučem čamac, crkoso, izblatnjavio se i ništa nisam uradio. Hteo sve da slikam a posle druge slike crkle mi baterije... A opet mi bilo lepo.
Sačekaću par dana da voda još malo padne pa ću onda da izvlačim čamac. :drinks:
--- Kraj citata ---
Ako je camac kome viri samo KRMA,tj krmeni deo vas i niste se iznervirali onda nesto nije kako valja,daleeeeeeeeeko i od dobrog... :suicide:
STG:
Evo vec ko zna koji put citam vas post i nikako da shvatim sta ste ovim slikama hteli da pokazete?
Arsa:
--- Citat: gorance 22, 03, 2010, 18:09:32 posle podne ---Evo vec ko zna koji put citam vas post i nikako da shvatim sta ste ovim slikama hteli da pokazete?
--- Kraj citata ---
Moju muku Goranče. Eto da je podelim sa nekim. Koga ne zanima, ne mora da gleda ni čita. :drinks:
Danas sam otišao i izvuko čamac do obale. Nisam u opšte zadovoljan onim što sam video. Otišla mu je prednja komora i očito da u nju prodire voda. Sutra ili narednih dana idem da mu probušim komoru kroz kasetu. Nadam se da ću tako uspeti da izbacim deo vode, da se prednji deo podigne. Posle ću da spustiti čamac do jedne marine gde će biti zakrpljen. Ovo na slici je divlja marina, bez obezbedjenja i bez struje.
Čamac je tu zato što je to najbliže Beljarici gde ove godine nameravam da pronađem ili napravim desetak lepih mesta za smuđa.
STG:
Da je muka,vala jeste!
Ali nije slucajno doslo do toga,malo vise opreza i sve bi bilo ok...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju