Pogledaj samo prodavnice,malo ljudi kupuje...
sto se tice prodavnica nije ni cudo da malo ljudi kupuje ovde kod nas, cene su kriminalno visoke.... ja sam recimo ovogodisnju sezonsku kupovinu hrane i odece (troje dece, zena i ja ) obavio u Segedinu ... usteda oko 50% kad se odbiju svi troskovi ...pa sada vidi ... znas kada ce me videti neki butik ovde ? pa nikad...
nauticku opremu vecinom nabavljam iz inostranstva sa spedicijom , carinom i ostalim stvarima drasticno je jeftinije nego ovde...
samo cu ti reci jednu stvar , narucivao sam neke stvari za "luk i strelu", ukupno sa troskovima me izaslo oko 90 evra , uporedio sam koliko bi me to kostalo ovde i skamenim se ... 400 evra ... ej bre 80% ustede...
pa nije ni cudo da niko nece ovde da kupuje... ili ne moze da kupuje zbog prenapumpanih cena ... ja preporucujem svima da zavire malo na stranim online shopovima i uporede cene, apsolutno cu svakom pruziti pomoc pri nabavci ....evo ti jos jedan primer .. janezu sam pomogao da uzme neke planove iz inostranstva za novu ladju, cena 125 evra posle nedelju dana dobijem ponudu od soleta 300 evra po duznim metru za planove :

:

design 500 evra planovi samo za plovke :

: ... ma manite me kupovine u Srbistanu (moram citiram Oblaka)
jedino sitnice kupujem ovde ...