" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Da li se zna hoce li ta firma predstaviti svoje proizvode kod nas na sajmu nautike.I mene bi zanimali paneli, i koliko bi mi bilo potrebno panela da bi mi radio lap top i frizider na splavu?Samo te 2 stvari su mi najpotrebnije,zbog posla i hladnog vina :)Veliki pozdrav
Nikog nisam mislio da zeznem niti mi je to bila namera jer vidim da se pojavilo razočarenje oko krajnje cene zato sto se moralo platiti naša carina i naš pdv :nono: Mene transportni troskovi nisu kostali a carinu i pdv kod nas naravno da nije placena vec je usla na crno i mene je taj panel izašao 2,5evr po 1W a da nisam ni povrat hr.pdv trazioZato sam i napomenuo da se treba raspitati oko dadzbina na granici ako ulazi regularno!!!Al eto i kap ima izgleda neko rešenje da ce po tim cenama biti uskoro tih panela i kod nas Srbiji :good:
Kap sta bi kako se povezuje regulator punjenja,gde da turim onu sondu :taunt:Nema hladovine a nece niko ni da hoda po krovu,super je i ovako malo je falilo da se namontira u camac kao pokretni solar:taunt:Usput da kazem da firma Slatini ima i ozbiljan projekat solarnog grejanja.Cene drasticno nize nego kod nas.
gigo stigao mi je odgovor za onu sondu ...Da to je senzor temperature koji se stavi na akumulator. Na taj način se optimizira punjenje akumulatora obzirom na temperaturu. Može se presjeći kabel i produžiti.
Jesam ti rekao!!! :good: