E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Kako na obalu?

<< < (3/4) > >>

IKA:
Estetski bi ovo što deda predlaže bilo bolje , ja sam pravio od onog što sam imao, a princip bi bio ovako kako sam ja uradio

IKA:
Deda da li znaš gde bi mogla da se kupi ta skela , mnogo mi se sviđa pa ću napravim novo

samardza:

--- Citat: odisej  11, 03, 2010, 11:31:48 pre podne ---Deda da li znaš gde bi mogla da se kupi ta skela , mnogo mi se sviđa pa ću napravim novo

--- Kraj citata ---
    Palih boraca 10 Surcin

IKA:

--- Citat: samardza  11, 03, 2010, 11:47:21 pre podne ---
--- Citat: odisej  11, 03, 2010, 11:31:48 pre podne ---Deda da li znaš gde bi mogla da se kupi ta skela , mnogo mi se sviđa pa ću napravim novo

--- Kraj citata ---
    Palih boraca 10 Surcin

--- Kraj citata ---
Hvala Samardža , nisam video link

sceka:
Dule,

Moram da priznam da ti se divim kako smes da ga onako nasuces na obalu. Ja se ne usudjujem to da uradim, u stvari plasim se da kada prodju veci camci ili putnicki brodovi da me njihovi talasi ne bace na obalu ili da se camac ne osloni na nogu (iako je podignem).

Jel mozes da mi das par saveta kako ti to resavas jer mi je to veliki problem. Ako ovde nije mesto mozda na PP.

Za sada razmisljam da kupim mali RIB (2 do 2,2m) sa elektromotorom ali imam problem kako i gde da ga drzim na camcu dok sam u marini ili dok glisiram (kada vozim polako onda OK da ga vucem).

Unapred hvala,
Sceka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju