E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Kako na obalu?

(1/4) > >>

Kapetan:

--- Citat: kemppi  10, 03, 2010, 00:07:01 pre podne ---Dule Ti si u ranijim postovima pominjao da je V korito neprikosnoveno za deplasmansku plovidbu,Ja to potvrdjujem,a kontrasa ce uvek biti.

--- Kraj citata ---

ja bas kontra mislim :yahoo: :yahoo: :yahoo:

salim se naravno... meni jedino kod V korita smeta sto ne mogu da izadjem sa njim na obalu a treba pretovariti celu familiju .... znam znam pomocni camac i tako to al ne postizavam :(

sledeca ladja definitivno V korito malo jace od blagog ...

IKA:
Kapetane u rubrici "stigao sam" predstavljen sam sa fotosom "Odiseja" na kojoj možeš videti(na žalost samo delimično) kako je rešen most za ulazak u brod , koji se sklapa.
Veruj mi da mi ovi sa tabanašima zavide kako lako ulazim na brod .
Što je još važnije most mi služi kao neka vrsta šorpanja , kada sam vezan za obalu , tako da mi pramac nikada ne dodiruje obalu , osim dok pristajem.

IKA:
Dule da nebi morali da skaču na obalu , sa pačijeg kljuna na pramcu ja imam umesto uobičajene fosne mostić iz dva dela koji se lako sklopi-rasklopi i u plovidbi je položen na "pačiji kljun"( tako ga mi u titelu zovemo)

Kapetan:
ne morate da me ubedjujete vec sam se odlucio za V korito ... stim da vise nema parkiranja kako sam navikao  :sorry:

Kapetan:
kad sam sam skoro uvek se sidrim osim na malim vodama kada pecam , mada ima izuzetaka...

ali kad sam sa familijom druga prica... zamislio ovo leto ... ja zena sin 5 godina cera 1 godinu i beba od mesec dva ...moram na obalu kako god da okrenem ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju