" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Hvala svima,drago mi je da vam se svidja,a sto se tice beljarice tu ce biti sigurno prvo pecanje,mada vise volim onaj gornji deo Belegis,Slankamen....ali s obzirom da od opreme nemam nista za sad ne gine mi beljarica ;-).
Citat: zeleni 11, 04, 2010, 23:37:39 posle podneHvala svima,drago mi je da vam se svidja,a sto se tice beljarice tu ce biti sigurno prvo pecanje,mada vise volim onaj gornji deo Belegis,Slankamen....ali s obzirom da od opreme nemam nista za sad ne gine mi beljarica ;-).A sta fali Beljarici,osim sto je guzva! :smile:
Ko o cemu Kapetan o brzini!Zapamti,zuri se da se udje u camac i krene a onda,solo voznja!Breeee!!!
Citat: deda 13, 04, 2010, 11:01:13 pre podneKo o cemu Kapetan o brzini!Zapamti,zuri se da se udje u camac i krene a onda,solo voznja!Breeee!!!to deda care , što sporije ideš duže si na vodi , al dok to ovi mlađi neshvate ....shvatiće jednog danaOni dužinu seksa izračunavaju u minutima a mi u kilometrima , pa ti vidi , ja posao završavam do ušća