" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
..........Meni pade ideja da se ti Kap lepo šlepuješ preko okeana, zakačiš se za ove prekookeanske brodove, em oni znaju put i ne možeš da se zagubiš, em štediš gorivo, veruj mi to ti je najjeftinija varijanta.
E aj batalaite priču o NJIMA kasno je naću da se nerviram pred spavanje, nego budite malo konstruktivni i pomozite Kapetanu oko prelaska okeana.Meni pade ideja da se ti Kap lepo šlepuješ preko okeana, zakačiš se za ove prekookeanske brodove, em oni znaju put i ne možeš da se zagubiš, em štediš gorivo, veruj mi to ti je najjeftinija varijanta.
moram pogledam to al valjalo bi znati prvo sa jedrima pa tek onda preko okeana :)
Bacim search na ONOM forumu i iz cuga naletim na:(covek pita kako bi bilo da neko stavi neki film o ovom zanimljivom putovanju na youtube ili vec tako nesto, a popije "odgovor")Redakcija i autori emisije i portala NA VODI su vlasnici autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, foto, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi. Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi bilo koji deo portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava redakcije i autora NA VODI. U slučaju povrede autorskih prava, redakcija NA VODI u skladu sa zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.Aaaaah, kakva ekipaaaaa!Ups! Ja sam sad neovlasceno i u svrhe blabla, i mozda me tuze?Ma nek me povuku za... GRRRRRRRR...