E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Gde izvaditi camac

<< < (7/8) > >>

broker975fx:

--- Citat: poljo  27, 10, 2011, 01:14:22 pre podne ---Gospodo, Drugovi ...Vi ...nije bas da je BG ali ...sve te svoje ladje , ladjice , brodove , brodicke dovedite nekako u Brcko i ... Lako vadjenje iz vode , extra profesionalna obrada(saniranje) , bojenje, slikanje i sta vec Vam srce hoce ...tacno za pola para koje bi dali u Beogradu . Nemam pojma kako ali sve cijene koje su u majcici srbiji u evrima u RS su u KM sto po zvanicnom kursu ide 1:2 . Da odmah objasnim JA nikakve koristi nemam od bilo koje transakcije koja proizadje iz ove moje poruke . Cak ni pivo . Razmisli pa odluci oooo ti moj forumski druze neznani . hihihihhihiih

--- Kraj citata ---

Pa nije ni to nemoguće. Ovde ti je okvirna cena za lađu oko 13m/15t 600 eur da je podigneš i spustiš. I to je samo podizanje i spuštanje a gde je rad - farbanje i sanacija ako nešto treba. Hajd se druže Poljo malo raspitaj koliko bi tu bilo vađenje. Znam barem 3-4 ladje koje bi bile zainteresovanje za tako nešto.

Terca:
http://www.inter-colorns.com

Meni su dva puta radili lađu, pre 15 godina celu (i spolja i iznutra), i prošle godine samo korito, jer sam prethodno otvarao rupe na koritu i privarivao svašta nešto.

Inače nije bilo potrebe , nije bilo ni najmanjih znakova korozije, a da sam ja dodavao samo antialgin svake dve ili tri godine.

sloba72:
Terca, ovi iz inter-colors-a deluju profi, e sad da li mozes da mi kazes koliko te je kostalo peskiranje i antikorozivna zastita kao i da li oni imaju mogucnost vadjenja camca ?

Terca:
Da, to je preduzeće koje se bavi antikorozivnom zaštitom metala (mostova, cevovoda) i postoji godinama, već sam rekao da su mi peskirali čamac i pre 15 godina kada sam ga sagradio.

Imaju prostor u novosadskom brodogradilištu, i mogu iz vode da izvuku svašta. Mene su npr. vadili kranom.

Cena sa kojom bi trebalo da se računa je 16 evra po kvadratu, svi neophodni premazi, ključ u ruke. Cifra može da ide i gore i dole u zavisnosti šta ti izvoljevaš.

Najbolje je da zoveš telefonom, tako dobiješ preciznu i važeću informaciju, a ne boli.

poljo:
Raspitao se i ...vadjenje i spustanje broda je 130  Evra . Ostalo je sve stvar dogovora sa izvodjacem radova ... Znam zasigurno da je znatno jeftinije nego kod Vas.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju