E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Kapetan:
volim da platim ono sto se dogovorim a ne ono sto se ispostavi , ti imas drugaciji stav ... rekoh ako je tebi dobro i meni je ...
ja ne kupujem vise solare posto se bavim drugim stvarima i jer ne stizem znas to i sam ... ali me cudi da se niko drugi nije zainteresovao za uvoz posto od toga moze lepo da se zivi ...
u Beogradu MONO su 1.3-1.5 + PDV (a moze i bez ako znas da se dogovors) googlaj marke digni slusalucu okreni broj ...
Hrvatska
1 posaljes mail
2 dobijes fakturu
3 uplatis ONLINE troskovi 5 evra
4 postar ti donese...
ne izadjes iz kuce...
evo pre nedelju dve, meni i drugaru stiglo 70 metara led trake iz kine (nisam stigao da uzmem od njega , kad uzmeem bice tema i ponuda) ... evo ti traking broj www.DHL.com 3047471055 pa proveri ....
Kinez poslao 19 novembra u 20 uvece mi dobili 22 novebra u 17 popodne ... HONG KONG - BEOGRAD malo vise od dva dana ... e a jedan mail , jedna uplata i to je to ...
Opasuljite se ljudi ... SVB, AWN, kinezi ... svi salju i stigne za 2-3 dana a da ne izadjete iz kuce ... a ovo vam pisem sa kineskog Tableta od 10 inca, 1000 mhz, GPSom i externom GPS antenom , dva USB porta 16 gb memorije i.t.d. .. franko Beograd malo iznad 100 evra .. cena u Srbiji oko 400 evra za model sa tim karakteristikama ...
marke:
I dalje ne znam zasto insistiras da nije ono sto pise kad niti si ih proverio niti ti je to neko rekao.
Tvoja racunica je krajnje uproscena. Javicu ti rezultate kad izmerim pri suncanom danu.
Koliko znam sve sto nabavis online ima neku gargiju koju otkrijes kad stigne pa i taj tablet nije bas ono sto si hteo zar ne?
Kapetan:
--- Citat: marke 04, 12, 2012, 14:24:29 posle podne ---I dalje ne znam zasto insistiras da nije ono sto pise kad niti si ih proverio niti ti je to neko rekao.
Tvoja racunica je krajnje uproscena. Javicu ti rezultate kad izmerim pri suncanom danu.
--- Kraj citata ---
ok nije te prevario te moras da proveris po sunacnom danu ... marke po treci put ako je tebi dobro i meni je ... racunica je jos grdja ako odbijas margine al ajd neces da priznas ... ja bih ovde zatvorio temu ...
--- Citat: marke 04, 12, 2012, 14:24:29 posle podne ---Koliko znam sve sto nabavis online ima neku gargiju koju otkrijes kad stigne pa i taj tablet nije bas ono sto si hteo zar ne?
--- Kraj citata ---
nema Marke... to su predrasude... malo me zezao dok nisam skinuo foliju kgk sa ekrana i dok nije skpirao da nije u Shangaju upavusi , al i jedno i drugo je bilo do mene ....
u septembru sam otvorio radnju koja radi online i imam najboje cene za skoro svu tehniku u Srbiji , samo online radim ... ni jedan reklamacija na ono sto pise i ono sto se dobije, jednostavno nema razloga za prevarom .... evo poseti www.gusari.com pa se uveri ... isporuka za 24 casa na podrucju cele Srbije, postarina preko 20.000 besplatna , ispod 20k dinara je 190 dinara fixno gde god da nosimo po Srbiji bez razlike dal nosimo frizider od 2 metra ili SD karticu ...
marke:
Danas u sobi uperio panel 20W kroz prozor ka ovom zubatom suncu sa povezanom halogenom sijalicom 12v /20W i dobio zuto svetlo a voltmetar pokazao malo preko 9v meni je to dovoljno dobro. Preporucujem ovaj panel pa ko voli...
thumbup
Kapetan:
zubato sunce ... ja sam merio bez sunca samo sa tackicom na nebu prosle godine ... oblacno ...
ebaga MONO daju za nijansu bolje rezultate ... bas cu sutra ako nadjem vremena da izmerim MONO 20 watti da vidimo sta kazu ...
dule to je normalna cena na trzistu 1,2 plus pdv, ja ne kazem nista za cenu nego za reklamiranje jedne stvari a prodaju druge ... mi smo prodavali po 3 evra van foruma pre 3 godine ... zamisli da sam prodavao 120 watti kao 150 ... uzeo bih 90 evra dodatnih u dzep a Marke bi i dalje bio zadovoljan jer mu se to i desilo 100 watti su mu prodali kao 120 ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju