E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (74/161) > >>

Kapetan:
ali ipak je meni ovo omiljeni test MONO panela....

pokriven tendom za terase i baste po sugavom danu daje 11,9 Volti ... a kad ga otkrijem daje 18,7... MONO panel , naravno

Marke ajde van cele ove rasprave ako imas vremena da se sjurimo za vikend i uradimo testove MONO i POLY , direktno sunce, ladovina, odjsaj i slicno i da obnarodujemo podatke...

deda:
Tako treba kapetane !! Konstruktivna rasprava !! Argumente na sunce i nema onda velike rasprave ! 6589

Kapetan:
deda nas narod ima cudnu crtu da iako je prevaren nece da prizna zbog nekog tzv srama... sad ce ispadne da je 9V na zubatom suncu jace nego 18V po oblacnom vremenu .. sam gledaj ...

ta nasa crta da volimo se divimo onim koji  nas prevare nas je generalno i dovukla ovde gde smo ... pocev od turaka, tita, slobe, tadica, nikolica pa na dalje ...

ti si brate moj mili platio taj POLY kao MONO, gde je tu dobra cena ja ne znam ...

Kapetan:

--- Citat: Dule  04, 12, 2012, 16:34:31 posle podne ---Ja naručio radio aparat, dobio radio a fakturisan fen za kosu  ha

--- Kraj citata ---

stri secam se ... ali to je do City Expressa a ne do mojih , moji rade ko sat ! a i resilo se za 15 minuta !

zorter:
NO COMENT roll4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju