E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Jazo:
Obaveštenje za potencijalne korisnike solarne energije. Prva količina polikristalnih solarnih panela snage 20W, 60W i 120W je na putu iz Kine.
Cena u predprodaji iznosi 1,0 eura po watu, sa PDVom.
Ukoliko želite, rezervaciju(uplate tek po stizanju robe) možete izvršiti na mail info@solarnisistemi.rs.
Očekivano vreme stizanja panela je 01.11.2012
Kapetan:
--- Citat: Jazo 01, 10, 2012, 20:43:53 posle podne --- Obaveštenje za potencijalne korisnike solarne energije. Prva količina polikristalnih solarnih panela snage 20W, 60W i 120W je na putu iz Kine.
Cena u predprodaji iznosi 1,0 eura po watu, sa PDVom.
Ukoliko želite, rezervaciju(uplate tek po stizanju robe) možete izvršiti na mail info@solarnisistemi.rs.
Očekivano vreme stizanja panela je 01.11.2012
--- Kraj citata ---
odlicna cena thumbup
a sto poly ?
Kapetan:
--- Citat: Jazo 01, 10, 2012, 21:49:58 posle podne ---Hvala, mislim i da je realna.
--- Kraj citata ---
za poly jeste, a sto nisi uvezao Mono ?
Jazo:
Ovo mi je probna količina da ispitam tržište.
Biće i mono, samo će oni biti za 30 % skuplji.
Takodje će biti i elektronike po sličnim cenama, odnosno i do 50% nižim nego sada na tržištu.
novajlija:
pozdrav svima. IMam panela, tj par komada, 230W su, planiram da ih postavim na poljance cisto da ga malo testiram. mislio sam da ga vezem na neki potrosac, i tako izvrsim merenja. ono sto mi predstavlja problem je kako ostvariti vezu izmedju panela i potrosaca, mislio sam direktno dovesti + i - na potrosac ali problem su konetkori na panelu (a ne znam bas kako bi bilo kada bi pokusao da skinem konektore.mislim da to nije resenje)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju