E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Kapetan:
@zoke od 30 40 komada jedan je bio kod nas na reklamaciji , crkao mu displej ali je i dalje punio ...
@ dule pa bas ovo sto mossi kaze ... ne mozes da zakacis vise potrosaca nego za sta je kontroler predvidjen ... ako hoces vise potrosaca stavis jaci kontroler .. mi smo imali 10A , na Cheu je tako sve bilo povezano i radilo , evo i kod pecova sve ok i dalje ...
ali kao u kucnoj instalaciji ne mozes staviti potrosace koji vuku 20 ampera na osigurac od 10 ampera... 10 Ampera je sasvim dovoljno za sonar, radio , rasvetu i slicno ...
frizider vuce oko 10 ampera sam ...
Kapetan:
--- Citat: Dule 13, 09, 2012, 12:10:42 posle podne ---za vise potrošača se prave posebni kontroleri potrošnje struje i oni koštaju oko 1000 evra u Garminu.
--- Kraj citata ---
ne znam na koji tacno mislis ... koliko znam Pera prodaje Victron, ako ti treba Victron od 50 Ampera ja ti ga prodam za 400 evra:)
ili ako te zanima VICTRON ENERGY sinusni pretvarač-punjač Multiplus 12,24,48/1200W kazi da ti sapnem gde ima za 800 evra j1
IKA:
--- Citat: Dule 13, 09, 2012, 20:20:12 posle podne ---Trenutno sam na adi Žilovo i čekam da dojedriš i kažeš mi gde to ima sajkaca
--- Kraj citata ---
E pa dok on ne dojedri zalihe će biti rasprodate sail
zoki novus:
--- Citat: Dule 13, 09, 2012, 20:20:12 posle podne ---Trenutno sam na adi Žilovo i čekam da dojedriš i kažeš mi gde to ima sajkaca
--- Kraj citata ---
Nemas ti toliko vremena....
Kapetan:
--- Kraj citata ---
onda ti saljem na PP sutra krecem za madjarsku vracam se u nedleju uvece al moz se desi da krenem ka zilavoj u ponedlejak popodne!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju