E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Kapetan:
aj ovako ... cena za 80 120 i 230 ce biti 1,5 evra sa pdvom bice i neki popust za forum
cene za 20 i 40 watti jos nismo formirali zato sto su nesto skuplji u nabavci ali cim stifgnu dacemo cene i za njih
bice i GEL akumualtora sa povoljnom cenom , to je novost...
HOGAR:
Pa kad nudite i akumulatori mogli ste i sinusni inventori,a Novusa kude vidim,ima da mu razvezem sve udice,a da ne vidi lol
Kapetan:
--- Citat: HOGAR 09, 09, 2012, 10:51:26 pre podne ---Pa kad nudite i akumulatori mogli ste i sinusni inventori,a Novusa kude vidim,ima da mu razvezem sve udice,a da ne vidi lol
--- Kraj citata ---
e tu je iskrsao problem ... potreban je atest to jest homologizacija... kada sam zadnji put gledao cena po moedlu je bila oko 400 evra ...
bugi:
Nabavio sam polovne gel akumulatore (potrosacki,dubokoprazneci...bem li ga kako ih ko zove) od 100 i 200 Ah
Prezadovoljan sam i stvarno rade perfektno
Za punjenje je najbolje imati brodski punjac da sve to puni plus startni akumulator
E sad je problem kad se peca vise dana...treba agregat koji kosta i trosi naravno
Ploca mi deluje kao najbolje resenje
E sad...koja ploca i koliko para to sve kosta
Drugo ako neko zna nesto vise o punjacima neka napise...gde ima i koje su cene
Od potrosaca jedini koji crpi struju je kompresorski frizider vaeco,ostalo su smesni potrosaci (sijalice led i muzika)
Arsa:
--- Citat: Kapetan 09, 09, 2012, 10:47:54 pre podne ---aj ovako ... cena za 80 120 i 230 ce biti 1,5 evra sa pdvom bice i neki popust za forum
cene za 20 i 40 watti jos nismo formirali zato sto su nesto skuplji u nabavci ali cim stifgnu dacemo cene i za njih
bice i GEL akumualtora sa povoljnom cenom , to je novost...
--- Kraj citata ---
Kapetane svaka čast ako to izvedete.
E sada, ne bi bilo zgoreg da obezbedite i nosače panela , reglere, merne instrumente i slične skalamerije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju