E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (53/161) > >>

HOGAR:
I glavno,svapski Sole je svapski Sole,ako nekom znaci,a meni,izvinte,znaci  sajkaca

broker975fx:
Sve ti je to kosooko druze Hogare ali nema veze, ja imam njihov invertor i odlicno sljaka - mislim da ih sklapaju na Tajvanu

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  08, 09, 2012, 18:58:38 posle podne ---Prvo,ovaj daje jacu struju,drugo,na domacem marketu nema mono ispod 1,7e po watu,trece,napisah sta je hibrid,al nema koj da cita  lol

--- Kraj citata ---

aj ovako korak po korak ...

cena za 120 watti 7Ah kao sto smo ih ranije imali je 1.5 evra sa PDV-om, garancijom i slicno  (stizu sledece nedelje)

SOLE i SunTech ne radi svaba vec ista fabrika koja radi i ove sto mi prodajemo ali nalepnica kosta pa smo uzeli cist OEM pa cemo sami da lepimo napelnicu ... mada ako hoces SOLE ti reci uvescemo sledeci put i nalepnicu :)

ove jace kontrolere smo uzeli 4 komada da bismo ih testirali... one koje samimao u rukama sa naseg trzista se nisu bas proslavili zato smo uzeli sve ostale one stare koji evo posle 2-3 godine su imali samo JEDNU reklamaciju ...

HOGAR:
Aj ovako  lol.Cekam godinu dana tvoje panele i kontrolore,hteo sam da uzmem bas od tebe,kao sto znas.Posto stizu za nedelju dana,najmanje sto si mogao da ucinis je da stavis obavestenje na forum.Naravno da ne bih uzeo od njih,sacekao bih tebe,jer je cena zanemarljiva,a verujem da se i po kvalitetu ne razlikuju mnogo.Drugim recima,malo si me z....bo,al nema veze,volim i ja vas  lol.Sole ima fabriku tamo,kao sto i Shimano ima,ne vidim razliku,da ne pricam o BMW-u  lol

Kapetan:
e ja sam hteo da objavim al novus nije dao :( nema veze nisi pretplatio to je bitno ... razlika izmedju mono panela ne prelazi 2-3% u zavisnosti od proizvodjaca tako da tu nema greske ... ebaga tehnologija je poznata i tu nema nekog napredka ....

razlog zasto nismo uvozili jeste da nikako nismo mogli da budemo konkurentni na trzistu jer su svi skinuli gace sa jedne strane a drkali cene sa druge, secam se kako su drzali ranije lihvarske cene od 4-8 evra kada smo se pojavili i stavili 3 evra plus popust na forumu , sada se kao bave prodajom ovde kod nas al nikad nemaju nista na lageru ...

ajd cims e vidiimo testitamo taj hibrid da vidimo kako se ponasa....

e jedino sto bih uvezao za nase trziste su THINFILM.. najgora karakteristika, ali idealno za nautiku jer su savitljivi i moze se gaziti po njima... al nema ih po dobroj cenu u okruzenju :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju