Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Charter-mogućnost kao privredna delatnost
Barba:
To ima smisla, ali je vladimir u uvodnom postu pominjao jednodnevne izlete, pa sam odgovarao u tom smeru. Ovo za prevoz je OK, ali mislim da za tim nece biti potrebe nakon izgradnje ovih 5 mostova koje nam je Mrkonja obecao tri dana pre roka,a jos kad se napravi metro, ma idi bre ;D
PS. Izvinjavam se na offtopicu, bilo je jace od mene. ;)
Vladimir:
mislim da mozda ima dobrih izgleda da se sve ovo realizuje.Za mene je to najbolji posao koji mozes da imas radim ovaj posao zadnjih sedam godina. OK nisam ga radio ovde kod nas ali marketing je cudo, ima mnogo ljudi u ovom Beogradu samo im treba prici iz pravog ugla.
Kapetan:
cela ta ideja "GSP na rekama" mi se jako svidja.. ali uvek se postavlja pitanje sta kada se iskrcam na drugu obalu .. problem je gradske infrastrukture nista nismo spustili do vode....
espresso:
Dule, vidim da ti prodajes tvoj Regal. Ja neuspesno prodajem stari "espresso". Ako se ne prodaju do aprila, eto prilike za pocetak charter-a.
Kapetan:
--- Citat: Dule 14, 01, 2009, 20:33:48 posle podne ---Vala baš, treća sreća
Dva puta sam bezuspešno probao da napravim neki posao na vodi.
Možda charter i nije loša ideja, samo treba imati pristan na mestu gde je obala prometna, gde dolaze i prolaze ljudi. Oko Juge ili blokovi.
Staviti 3 - 4 brodića za rentiranje, jedan water taxi i ... moglo bi to da zaživi.
--- Kraj citata ---
ili minibus u sred kneza koji skuplja putnike sa voznju brodom i posle ih vraca u centar kneza... moze i trg republike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju