E, ovako treba... > Brodski motori
Osovinski Vod - Pozicija Elise
zankiki:
Sinoć sam još jednom premerio, od vrha kraka do korita je 35mm
Od sredine propelera do vrha kraka je 18cm, a 12 inča je 30cm, sad me to malo zbunjuje?
srsa:
Значи да ти је елиса пречника 14 инча односно око 36 цм (35,56 цм), а то си и ти измерио и то ти означава друга ознака 14, а та прва ознака 12 А представља ко зна шта.
oblak:
Prva oznaka je korak propele. 12 pitch je prilicno teretna elisa, mogao bi probati neku brzu ali nikako da oboris maksimalne obrtaje u opterecenju ispod 4500-5000 rpm
zankiki:
Maksimalni obrtaji u opterećenju su mi trenutno 2700-2800 obrtaja.
Sumnjam da bi trebalo da idu do 5000, verovatno bih dosta povećao potrošnju sa takvom elisom, jer bih za istu brzinu morao da vozim na 3000 obrataja umesto dosadašnjih 1800.
Svojevremeno sam negde na netu bio iskopao specifikacije ovog broda gde i piše da su maksimalni obrtaji sa ovim motorom 2800, pa cenim da tako i treba, a ne da je neodgovarajuća elisa na njemu.
oblak:
--- Citat: zankiki 21, 04, 2017, 11:22:43 pre podne ---Maksimalni obrtaji u opterećenju su mi trenutno 2700-2800 obrtaja.
Sumnjam da bi trebalo da idu do 5000, verovatno bih dosta povećao potrošnju sa takvom elisom, jer bih za istu brzinu morao da vozim na 3000 obrataja umesto dosadašnjih 1800.
Svojevremeno sam negde na netu bio iskopao specifikacije ovog broda gde i piše da su maksimalni obrtaji sa ovim motorom 2800, pa cenim da tako i treba, a ne da je neodgovarajuća elisa na njemu.
--- Kraj citata ---
2800 rpm na punom gasu u hodu je malo i za dizel motor a kamoli za benzinca kao sto ti imas. To je znak da ti je motor jako opterecen. Hod motora u vodi je pandam voznji automobila u 3 brzini na blagoj uzbrdici. Znaci, moras imati propelu koja ili manje zahvata ( pitch ) ili ima manji precnik ( dijametar ). Ako zelis zadrzati brzinu, mada je ona uslovljena duzinom vodene linije kad vozis u deplasmanskom rezimu onda mozes samnjiti dijametar odnosno precnik da bi zadrzao brzinu. Naravno to smanjnje je onda na racun snage ali ti i tako nemas tu snagu jer ti motor ne radi na obrtajima koliko je grlo karburatora otvoreno. Benzinskom motoru su potrebni visi obrtaji da bi isporucio snagu, ovako ti je radilica preopterecena i sigurno motor "ne dise" kako bi trebalo. To moze pruzrokovati ozbiljne kvarove na motoru. Moj ti je savet da smanjis propelu za 1-2 incha , jer smanjivanjem precnika po svakom dijametru dobijas 400 rpm u plusu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju