Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Zoran:
Zamislite kakav je to čovek,kada se krije iza tuđeg imena.Ajde da se
potrudimo, svako u granicama svojih mogučnosti pa da ga pronađemo
ko je a posle če se dogovorimo.
Kapetan:
--- Citat: zoran 24, 02, 2010, 11:50:31 pre podne ---
Zamislite kakav je to čovek,kada se krije iza tuđeg imena.Ajde da se
potrudimo, svako u granicama svojih mogučnosti pa da ga pronađemo
ko je a posle če se dogovorimo.
--- Kraj citata ---
mi smo nauticari zoki a ne koza nostra .... neko odozgo gleda sve i zapizuje...
@dule hy
slazem se da nije trebalo al posto je zorter saznao bilo bi nefer prema drugim ljudima ... ovako sada svi sve znaju i idemo dalje , pokazali smo sami sebi da u nama jos ivek ima ljudskog i mozemo svi da se ponosimo ovom akcijom , i oni koji su mogli da daju novac i oni koji nisu mogli jer su i sami u finansijskim problema kao zorter ...
ljudi smo to je ono sto je bitno !
LSI:
Upravo sam nameravao da pošaljem Kapetanutnu privatnu poruku sa kopijom uplatnice da bi mogao da ima uvida u to da je uplata izvršena kada sam video šta se dogodilo.
Šta reći?
Da li da ponovim ono: Ko izda, taj je p....?
Nadam se samo da će Zorter ostati NORMALAN i sa nama i da će pravilno shvatiti naše motive i želju da ga obradujemo nečim što bi verovatno nama učinilo zadovoljstvo koje ne bi bilo ništa manje od njegovog i iznenadjenja i zadovoljstva.
Slažem se da se tema otvori - tako će Zorter moći da vidi i šta i kako se dogodilo i kakav je naš odnos bio i da u čitavoj akciji nije bilo ničeg zbog čega bi on trebalo da se oseća čak ni nelagodno, a kamo li da mu bude neprijatno.
Otvaranje teme omogućava sada da se i sam Zorter uključi u sve i da se razmotre i druge mogućnosti (razgovor o veličini, izgledu, vremenu kada bi Kaćintata mogao da izvede ono što je dogovoreno ili nešto što bi bilo modifikovano; da li bi Zorter, ako mu to u ovom trenutku ne odgovara hteo da i sam nešto doplati ili ako bi sve pomerio za neki drugi rok u dogovoru sa Zokijem i td.)
Predlažem da i ostali nastave sa uplatama, ma kakva bila Zorterova reakcija, a kad se sredstva skupe, svi ćemo biti pametniji.
(U prilogu dostavljam kopiju uplatnice - možda bude od koristi onima koji bi hteli da uplate, a ne znaju kako.)
deda:
Recimo Kapetane da si u pravu i da netreba obracati paznju,ali bre zasto vecito se sklanjati i skidati gace!!!Necemo da bijemo nikoga!!Nego lepo otkrijemo ko je i to objavimo pa neka se to(sto mosli da je covek)nosi sa tima! :aikido: :wild:
Kapetan:
--- Citat: LSI 24, 02, 2010, 12:06:07 posle podne ---Slažem se da se tema otvori - tako će Zorter moći da vidi i šta i kako se dogodilo i kakav je naš odnos bio i da u čitavoj akciji nije bilo ničeg zbog čega bi on trebalo da se oseća čak ni nelagodno, a kamo li da mu bude neprijatno.
--- Kraj citata ---
zorter je trenutno uzeo par dana godisnjeg odmora da bi privatno radio kod nekog gazde, javice se kasnije ... cuo sam se danas sa njim putem telefona oko cele price i izuzetno mu je drago...
zao mi je sto jedan od 500 i kusur nije osetio ono sto i svi mi ... ali sa druge strane mi je i drago jer je to manje od 1% ima nade za ovu zemlju :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju