Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Kapetan:
--- Citat: budens72 24, 02, 2010, 11:12:05 pre podne ---Ne mogu da verujem da postoje toliko pogani ljudi... :diablo:
--- Kraj citata ---
vazda bilo ...
zorter zna za celu akciju , prebacujem ovo u normalan deo foruma...
nastavljamo dalje imamo broj racuna gore pa ko kako stizgne neka uplacuje
deda:
Tolika kolicina zlobe je nemerljiva!Taj koji je poslao poruku je jadan da je to tesko recima opisati!Nije mi jasna zelja da se bilo sta upropasti a kamoli nesto ovako!Postupak te individue samo pokazuje kako smo dobaru akciju osmislili!Ustvari,nije to individua nego ljiga koja se krije u ljudskom obliku!
Kapetan:
ljudi samo bez uzbudjivanja nije prvi put da nam se bacaju klipovi u tockove... idemo dalje da izguramo akciju to je sada bitno a ko je poslao saznacemo kad tad...al neka mu je na cast, pogotovo na nacinu sa kojim se obraca zorteru ...
Vlada 69:
--- Citat: Kapetan 24, 02, 2010, 11:34:20 pre podne ---ljudi samo bez uzbudjivanja nije prvi put da nam se bacaju klipovi u tockove... idemo dalje da izguramo akciju to je sada bitno a ko je poslao saznacemo kad tad...al neka mu je na cast, pogotovo na nacinu sa kojim se obraca zorteru ...
--- Kraj citata ---
Tako je.E bas zato treba ovo odraditi kao sto smo se i dogovorili a njega k. je..
Idemo da to privedemo kraju a ti Kap saniraj kolateralnu stetu kod Zortera ako je ima.
Dule HU:
Sad pošto zna za ovu temu nek se i sam Zorter izjasni o plovili šta i kako mu odgovara, a inače ja sam Zorteru kad je primio poruku i meni je prosledio reko da je obriše i da ne obraća pažnju na to, što je i najbolje. Po meni Kap nisi trebao da ovo stavljaš u temu i ako je nas par znalo trebalo je tako i da ostane, nije trebalo nervirati ostale forumaše, naravno treba im reći ali to je moglo i po završetku cele akcije.
Nema veze samo nek napadaju. I da na kraju citiram Tarmi Rićmija NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA ..........
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju