Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (20/121) > >>

Kapetan:

--- Citat: deda  24, 02, 2010, 12:08:55 posle podne ---Recimo Kapetane da si u pravu i da netreba obracati paznju,ali bre zasto vecito se sklanjati i skidati gace!!!Necemo da bijemo nikoga!!Nego lepo otkrijemo ko je i to objavimo pa neka se to(sto mosli da je covek)nosi sa tima! :aikido: :wild:

--- Kraj citata ---

slazem se da objavimo i cim otkrijemo liniju to cemo odmah i uraditi , ali ne slazem se da ga propustimo kroz sake...
ako neko misli da moze da se iskontrolise kad krene da ga lema onda sam ZA, ja licno ne bih mogao da se iskontrolisem (sta cu iz Like sam  :smile: )  ....

Outboard Master:
Da se i ja ukljucim sa 10 evra , svaka cast svima koji hoce i moze da pomognu .
Reci te mi samo sta da kazem bratu kako da uplati te pare na koju banku i racun, nemam ja pojma zato pitam.

LSI:

--- Citat: deda  24, 02, 2010, 12:08:55 posle podne ---...!Nego lepo otkrijemo ko je i to objavimo pa neka se to(sto mosli da je covek)nosi sa tima! :aikido: :wild:

--- Kraj citata ---

Bravo, Deda!
Slažem se da se radi o NEČEMU, a ne o NEKOME!
Samo čovek može da bude NEKO - sve ostalo je NEŠTO!

Čak i ako ikada saznamo i objavimo ime koje nosi to NEŠTO, tom NEČEMU to neće značiti ništa ali bar mi da znamo ČEGA da se klonimo.

A što se tiče batinanja - ima ko sve ovo vidi i Taj ispostavlja račun.
Mi samo treba da pazimo da ne budemo blizu NEČEGA da ne ugazimo u NEŠTO.

Outboard Master:

--- Citat: Kapetan  24, 02, 2010, 12:12:42 posle podne ---
--- Citat: deda  24, 02, 2010, 12:08:55 posle podne ---Recimo Kapetane da si u pravu i da netreba obracati paznju,ali bre zasto vecito se sklanjati i skidati gace!!!Necemo da bijemo nikoga!!Nego lepo otkrijemo ko je i to objavimo pa neka se to(sto mosli da je covek)nosi sa tima! :aikido: :wild:

--- Kraj citata ---

slazem se da objavimo i cim otkrijemo liniju to cemo odmah i uraditi , ali ne slazem se da ga propustimo kroz sake...
ako neko misli da moze da se iskontrolise kad krene da ga lema onda sam ZA, ja licno ne bih mogao da se iskontrolisem (sta cu iz Like sam  :smile: )  ....

--- Kraj citata ---

mozda je samo neko ljubomoran  :new_russian: sto on gleda sa obale kako drugi voze camac a taj lik ne. ipak nije fairplay tako nesto zorteru napisati i jos sa uvredama, moje misljenje.

samardza:
Ja sam za kad zavrsimo ovu akciju da zapocnemo novu a o stakorima netreba trositi reci :drinks: :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju