Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (17/121) > >>

LSI:
Da ne ispadne da pametujem (pa, čak i po tu cenu) predložio bih nešto.

Kapetan je dao dinarski račun, a dogovorili smo se da uplatio iznose u evrima.
Da bi svi bili u istom položaju, predlažem da svi prihvatimo da je 1 EUR = 100,00 RSD i da shodno tome uplatimo iznos koji želimo najdalje do ponedeljka, 01.03.2010.
Imajući u vidu da kurs polako ali sigurno raste, Kapetan bi trebalo da Zokiju odamah u ponedeljak prenese pare kako ih promena kursa ne bi obezvredila.
Za uplate posle ponedeljka, može se ugovoriti novi kurs.

Kapetan:
Zorter je dobio poruku sledeceg zadrzaja:

Zorane Terzicu, na Mojoj Ladji je Prva Humanitarna akcija Camac gde skupljaju pare da ti kupe siklju Kacintata bi je radio. Svi daju od 10-30e a to ce biti iznenadjenje. Ti nevidis tu akciju sa svog kompa, ali otidji na drugi komp i otvori nalog i pogledaj se na sta si spao da primas donaciju slepce jedan!

postoji i potpis, kontaktirao sam coveka koji je u potpisu  ali on je negirao da je poslao tu poruku te necu ostaviti potpis...

ujedno proverio sam broj telefona i nisu se poklopili ni sa jednim od brojeva tog coveka, tako da smo i tu mogucnost odpisali....

broj sa koga je poruka stigla je broj mobilnog telefona u Hrvatskoj u VIP mrezi ...

+385917388171

Broj pripada     Rakić Veliboru  sa brojem poste HR-44320  + 385 91 738 8171

Bucho:
Sta sada?  Kazem da ovo brisemo dok nije kasno a mislim da je vec kasno. Akciju valjda necemo prekinuti.

Kapetan:
Akcija se ne prekida ali bih je ja sada otvorio da bude javna..

za lika prvi put cujem , moze da se desi da je neciji prijatelji koji je poslao poruku u ime nekoga, moze da se broj samo fiktivno vodi na tog lika... ko zna sta je tu tacno..

taj koji je poslao nije gost i nije osoba sa malim broje poruka (ispod 30) jer niko kao gost ili ispod 30 poruka nije mogao da vidi ovaj deo foruma

budens72:
Ne mogu da verujem da postoje toliko pogani ljudi...  :diablo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju