Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Bucho:
Predlazem, ako smo zavrsili dogovor, da se ovo sve brise i da se kontaktira oko uplata na PP sa Kapetanom ili kim vec jer postoji velika sansa da Zorter ovo provali. Moze da ode slucajno kod nekog drugog na forum i vidi sve ovo i propade nam ideja. Zato sto pre brisati. A sto se tice camca, mislim da treba praviti sto veci za sve pare a on ce kasnije raditi nadogradnju. Znamo da bi voleo da ide na regate , visednevne plovidbe i druzenja i ako ima dobru osnovu, siguran sam da je sposoban sam da napravi kabinu, tendu i sve drugo sto mu treba.
Vlada 69:
Mislim da ne treba preterivati sada pa da se radi i kabina....
Bio sam sinoc do Zokija i covek bas ima posla.Glupo bi bilo da ga sad opterecujemo i sa kabinom.Slazem se sa Saletom da mu treba napraviti nesto na cega se sutra moze nadograditi neka kabinica ,onolika kolika njemu treba,a do tada neka vozi bez kabine sve sa opremom koju dobije i neka uziva .
S obzirom da Zorter nema nikakav camac mislim da ce mu ovaj i bez kabine biti najlepsi i najbolji na svetu.
Znaci nesto do 6 m i u patosu doboljno siroko za nadgradje i to je to.Moze se iraditi neki drveni rukohvat sa unutrasnje strane duz cele stranice leve i desne,sedalna daska na sredini,sve to obrusiti,izlakirati,montirati .
ronac:
Kap,posto necemo da pijemo nego samo da radimo moj Whisky pretoci u evrice.
Kapetan:
Kapetan 10
Deda 10
Zoki_Novus 10
Knindza 10
Odisej 30
Zoran 10
Poljo 10
Zoke 10
Profa 13
Giganova 10
Drug_igrutin 10