Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (118/121) > >>

Zoran Marinković:
 :agree:

Ne bih da izigravam bilo kome advokata ali mislim da smo svi malo prestrogi prema drugima, atolerantni prema sebi.....

Kad god sam bilo kome na bilo koji način pomagao, činio sam zato što me sama činjenica da sam nekome bio od koristi, potpuno ispunjava

zadovoljstvom i srećom. Iskren da budem, baš i nisu svi zaslužili, ali ja ne dozvoljavam da to utiče na moje zadovoljstvo, bez obzira da li je

pomoć bila materijalna, usluga, savet, davanje krvi....

Ako je u ovom slučaju Zorter poželeo neko plovilo za broj veće od onoga što smo mi mislili....pa i to je ljudski i želim mu da uspe,

a koliko god da je lepo ili ne - njegovo je....

Da li mi ponekad pogledamo prelepu tuđu lađicu, auto, ili slično a da poželimo da i mi to nekako imamo....bezbroj puta. :good:

p.s.
Ne znam puno o Zorterovim problemima, ali bi bio srećan da mu je čamac NAJVEĆA I JEDINA muka i briga u životu

deda:
Poenta je u tome sto camac godinu dana ore njivu umesto da plovi!!Namena camca je da plovi , koliko ja znam!!Nema tu ciganisanja i slicnih stvari , nekome se pruzila prilika da plovi a on to nece!! I to bi bilo to!

barbanesa:
Ala ste opleli po coveku!!!! :suicide:

njegos68:

--- Citat: barbanesa  30, 09, 2011, 19:18:05 posle podne ---Ala ste opleli po coveku!!!! :suicide:

--- Kraj citata ---
   :suicide:  :suicide: :suicide:   :lula:  :lula:

LSI:

--- Citat: barbanesa  30, 09, 2011, 19:18:05 posle podne ---Ala ste opleli po coveku!!!! :suicide:

--- Kraj citata ---

Sada je valjda svima jasno zašto ne valja taj "pozadinski" seks i do kakvih posledica može da dovede...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju