Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (117/121) > >>

SALE NB:
Ispravite me ako grešim, ali cela akcija je krenula zbog toga što Zorter NEMA PARA, a rado bi da ima čamac.

Zorter i dalje nema para, i meni to nije iznenađenje. Za neku pristojnu nadgradnju treba opet par stotina evra, mene ne čudi što je nema.
Iskreno, ja ne znam šta ste vi očekivali, ali ja sam očekivao upravo ovako nešto.
To mi je i bio motiv u celoj priči, da mi obezbedimo dobro i zdravo korito kao osnovu, a on da skarabudži  i sklepa neku nadgradnju.

To je to!

deda:
@
To mi je i bio motiv u celoj priči, da mi obezbedimo dobro i zdravo korito kao osnovu, a on da skarabudži  i sklepa neku nadgradnju.

To je to!

Zaboravljas da je prvobitno to trebala da bude samo siklja!!Ja sam samo ocekivao da ce da plovi , nema nista gore nego kada je camac na suvom!To sto nije nista uradio nije iznenadjenje ali bre camac u njivi godinu dana! :suicide: Greota!!!

deda:
A bre , bas me ovaj Dule nervira!!Stalno kao "jesam vam govorio"!! :)

njegos68:

--- Citat: SALE NB  30, 09, 2011, 13:26:21 posle podne ---Ispravite me ako grešim, ali cela akcija je krenula zbog toga što Zorter NEMA PARA, a rado bi da ima čamac.

Zorter i dalje nema para, i meni to nije iznenađenje. Za neku pristojnu nadgradnju treba opet par stotina evra, mene ne čudi što je nema.
Iskreno, ja ne znam šta ste vi očekivali, ali ja sam očekivao upravo ovako nešto.

To je to!

--- Kraj citata ---
Ovo mi djeluje kao jedini normalan post ,otkad je Zorter postavio slike.. možda ne baš jedini ali..  :heat: Sve ovo ostalo mi je neko ciganisanje..  :diablo: Ispričaću vam jednu priču iz ovog kraja...                   Išla dva kuma pored rijeke Ribnice u Podgorici i razgovaraju...Odjednom krene da pada kiša..Jedan od kumova raširi kišobran i pozove kuma pod kišobran ,da se ne pokvasi i otprati ga do kuće...   Sjutra se sretnu opet kumovi i pita ga ovaj ,,Sjećaš li se kume kako te spasih juče da se ne skvasiš?"...,,Hvala Ti kume" odgovori ovaj..I tako ovaj nekoliko dana,čim sretne kuma isto pitanje.. Ali jednog dana kum kome je prigovarano ,prije nego što ovaj progovori skoči glavačke u Ribnicu... ,,Što ti bi kume ?" pita ovaj... ,,Kume bili se onaj dan skvasio više nego sad?".. ;;nebi kume"  ,,E onda mi više nemoj pominjati kako si me spasio!"...  :lula:  E ova mi priča sliči na ovu Zorterovu..

stvlada:
Sve je ovo zato sto je Zorter pohlepan,trebalo je da dobije siklju od 5m,ali ne,on je hteo v korito od 7m na koje ce kasnije uraditi kabinu.Kakve su mu namere bile to ne znam,ali da je hteo,plovio bi do sad i dolazio camcem na druzenja,kako je obecavao a od svega toga nema nista nego nama maze oci nekim radovima sa daskama koje niko ne bi postavljao da glume komore ili sta vec....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju