Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (119/121) > >>

deda:

--- Citat: barbanesa  30, 09, 2011, 19:18:05 posle podne ---Ala ste opleli po coveku!!!! :suicide:

--- Kraj citata ---

A tebi kao zao!!Ajde ne foliraj se!!

barbanesa:
Ma ja to onako...radi dramaturgije.. :lol:

maverick:
sramotno je da nekome nesto poklonite a kasnije ga hebete u mozak...ja da sam zorter bi vas sterao u klinac...jeste dali...a on sta ce s tim...njegova stvar...necete mu valjda zbog par eura upravljati zivotom..jesu daske ruzne ali sta drugo..ovo mu je iznudjena situacija jer ga tiskate

zoke:
nema tu velike filozofije ,znao je on i bio svjestan svoje situacije i prije godinu dana kad je zapjenio za velikim koritom i da siklja ne dolazi u obzir, ama ljudi kome je ovdje lako na ovom forumu ,na prse da nabrojis dobrostojece ljude kojima je nautika hobi i ne predstavlj velike materijalne probleme,bodrili smo svakog ko god je restaurirao svog mezimca iako je star i prekodvadeset godina i vadi ga iz mrtvih da bi sebi priustio jos koju sezonu da uziva na vodi. SALE NB sjeti se svog zeke kad si ga kupio nasta je bio nalik,i koliko si truda ulozio u njega,a opravdavas postupak drugara koji ni k...m nije mrdnuo . Pa mogao je cetiri sipkice i neku improvizovanu tendu da ga sunce nebije ili nedo bog da pokisne ali da bude na vodi,e sad treba to i registrovati srediti papirologiju,ma muka me hvata kad se sjetim da je zapoceo temu koji wc da ugradi u ladju,a mi se satrali prepucavaajuci sta je bolje itd,itd. Ja u ovu temu vise necu polemisati jer nebi htio da se mi ovde karabasamo zbog propale akcije i nasukane ladje

Kapetan:
sta je bilo bilo je , da ima 10.000 evra kupio bi camac.... ovako su krivi oni koji su pocetnu ideju koja je bila siklja prebacili na kabinasa jeste zorter ome kumovao i ja sta sam imao da mu kazem tom prilikom rekao sam mu, apsolutno sam bio protiv toga koga ne mrzi da cita neka se vrati unazad sa postovima...

ako vam neko pokloni persingovo korito da li cete sledece godine zaploviti ???

ja bih sa ovim stao...

sto se tice akcije sajt zaradjuje novce za sada imamo oko 140 evra a na svaka tri meseca mozemo racunai na 60 evra (i taj iznos stalno raste) sto ce reci ok 240 evra sto je dovoljno mozda za materijal za siklju a posle moba i da svi zajdno vare, farbaju a ne jedan covek sve .. polako ucimo brodogradnju i poklanjamo plovila ili dajemo na koriscenje sto je mozda bolja ideja...

u vezi slike sa adsensa:
na slici pise isplacena zarada jesam dobio chek od googla ali sam ga isto tako i izgubio negde u kuci .. to cu ja da nadoknadim ... :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju