Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (116/121) > >>

vlada-zemun:
mozda ja i nemam pravo da pricam ovde, jer sam novi i malo ljudi poznajem, procitao sam temu od pocetka do kraja, i stvarno se ovo retko gde srece da se dosta ljudi dogovori,skupi pare i napravi nesto, clan sam raznih foruma oko 7-8, ali sam ovo samo ovde video BRAVO svima koji su ideju pretocili u delo i onima koji su ucestovali

ja imam 22-23god i tek sam se zaljubio u vodu, u potrazi sam za camcem ili gliserom videcemo, te upoznajem materiju u kako idu stvari oko vode

imam 2 predloga: 1. ako vlasnik zeli da ga proda rado cu to odkupiti neka samo kaze koliko, i vrlo brzo zavrsiti jer raspolazem kintom i zeljom

2. ili bih vrlo rado bi donirao pare za lim da se zavrsi kabina, da ucestvujem jer ne radi se o cemcu vec o zelji preko 20 ljudi da naprave nesto i svi su to smatrali kao da rade za sebe i....... ostao sam bez reci :)

stvlada:
Kad smo skupljali pare za njegov camac bilo je reci da svake godine pravimo takvu ili slicnu akciju,da do camca dodju ljudi koji su u slabijoj materijalnoj situaciji,a zele da plove.Zbog Zortera i njegovog neangazovanja oko camca i mazanja ociju sa daskama svi smo izgubili volju i poverenje i verovatno niko vise ne zeli da bude nasamaren na ovakav nacin.Da je hteo da plovi mogao je i u stanju kakvo je bilo cim ga je preuzeo,samo sto nije hteo.Sad ce biti izgovor da nema pentu itd... I moj camac je bez kabine pa plovim sa njim svaki vikend i kad god ugrabim slobodno vreme.
Sa camcem iz akcije neka radi sta god hoce ,sto se mene tice,a lepo kaze deda"svi mi imamo gorak ukus u ustima posle svega ovoga"................

deda:
@ 2. ili bih vrlo rado bi donirao pare za lim da se zavrsi kabina, da ucestvujem jer ne radi se o cemcu vec o zelji preko 20 ljudi da naprave nesto i svi su to smatrali kao da rade za sebe i....... ostao sam bez reci

Nema vise donacija u ovom slucaju , eventualno ako imas neku fosnu viska!

marke:
Tesko se pravljenje camca nekome moze nazvati "humanitarna akcija".
Ako nekom treba za lek, proteze, operaciju ili mu je pozar unistio stan u redu ali camac je bio i ostao luksuz i ima ga ko moze. Ne razumem zasto bi ikome pravili camce pored toliko nesrecnih bez "leba da jedu" ali dobro; sto je bilo bilo je.  I sad isto mislim: "pomozimo onom ko je u nevolji a ne onom ko nema u cemu da peca za vikend".

OVO NEMA NIKAKVE VEZE SA ZORTEROM VEC JE STVAR PRINCIPA. :good:

:drinks:

vlada-zemun:

--- Citat: vlada-zemun  30, 09, 2011, 10:03:24 pre podne ---

imam 2 predloga: 1. ako vlasnik zeli da ga proda rado cu to odkupiti neka samo kaze koliko, i vrlo brzo zavrsiti jer raspolazem kintom i zeljom

2. ili bih vrlo rado bi donirao pare za lim da se zavrsi kabina, da ucestvujem jer ne radi se o cemcu vec o zelji preko 20 ljudi da naprave nesto i svi su to smatrali kao da rade za sebe i....... ostao sam bez reci :)

--- Kraj citata ---

ja i dalje ostajem  pri tome da ili kupim ili pomognem

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju