Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zoke:
Imenjace ,mislim da si preterao sa ovim fotkama,reci mi kako te nije stid da to pokazes sta si uradio za svo ovo vrijeme, i kako mozes svoje nazovimo prijetalje koji su ti poklonili, ne mali poklon. nazoves dusmanima, nego imam jedan prijedlog zza tebe, sto ne ispadnes covjek i lijepo kazes ,ljudi hvala vam na vasem povjerenju i velikodusnosti ja ovaj camac nemogu da zavrsim i vracam ga nekom clanu foruma kome je potreban i ko ima sredstava da ga zavrsi i da ga koristi cemu je namjenjen. Koliko vidim stari si clan i dobro si upucen u stvari nautike i koliko sta kosta i nisi mrdnuo malte ne sa mjesta od kad ti je isporucen i znao si sa samog starta sta te ceka,bogami nisi trebao da ulazis u te jagode.Mojim drugarima iz kluba bila je cast da ucestvuju u toj akciji i mogu ti reci da si izigrao nasa iscekivanja,sa onim tarabama na ladji i nekim sanducima. Nego lijepo ti ili to vrati forumu pa neka ga daju nekom ko ce to da zavrsi i znati da cijeni ili nemoj da nas zajebavas sa tim slikanjem NICEGA,sto je uradjeno. Mozes da se ljutis koliko hoces ali stvarni nije u redu
eni blue:
Drugari ja nisam udestvovao u humanitarnoj akciji sajta, ali ipak zelim da kazem da pustimo coveka na miru i da ga ne prozivamo, nemojte da se igramo uzimala , davala, svi u svojim razmisljanjima i mogucnostima sredjuju svoj camac, prema tome ZORTERA NE DIRATI on ce covek po svom a svi koji su mu drugarski pomogli i ucestvovali u akciji treba da se sete da je bilo HUMANITARNO da su to uradili iz SRCA da se ZORTER oduzio druzenjem uz reku i svima iskreno ZAHVALIO, i da se svi setimo posta u kojem je Dule rekao da smo Zortera doveli do situacije a sta sad i kako dalje i cime urediti camac, nisam citirao Duleta ali otprilike tako je covek i rekao. ovo je moje misljenje i ja vas molim da razmislite pre svakog komentara. :drinks: :drinks:
zoke:
Samo da pojasnim moje pisanje,nije to igra uzimala davala , nego je dokazano da je ovaj forum u stanju da pomogne i da odradi posao timski ili drugarski ,potegnuta je akcija koja je premasila sva iscekivanja i uradjeno je sta je uradjeno i sta se desilo ,krajnji rezultat je premasio nasa iscekivanja. Eeeee pitam se ja sta ako se pojavi nova humanitarna akcija ,sta onda ,kako reagovati,. Da s razumijemo, svako je licno dao onoliko koliko je mogao od srca a da tako reci nije ni osjetio.Ne radi se o novcu nego se radi opovjerenju ,a ja mislim da je uzdrmao povjerenje nas sa forum kad se bude radila slicna akcija za nekog od nasih clanova.Uostalom vrijeme je pred nama koje ce sve pokazati
Bucho:
--- Citat: kacintata 30, 09, 2011, 06:55:10 pre podne ---camac je poklonjen iz najplemenitijih pobuda i sada je na zorteru da raspolaze sa njim kako hoce i koliko mu materijalne mogucnosti dozvole............nema smisla da prozivamo coveka......imenjace srecno i zelim ti stabilan kucni budzet pa da uskoro zaplovis
--- Kraj citata ---
:good: :good:
deda:
Ma ljudi moji , kako moze da drzi camac na livadi umesto da plovi ? :suicide:
Greota bre!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju