Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
barbanesa:
Prijatelju moj ne vidim u cemu je problem.ja sam bio jasan.Kad zavrsimo akciju za Zortera AKO ostane para da se kupi mat. za dalje.to naravno podrazumeva i farbanje i ostalo za naseg druga
zoke:
Cekajte ljudi polako, akcija je zapoceta naslovom da se skupe prilozi za Zortera,,tako je pocelo tako bi trebalo da se i zavrsi. Ja mislim da je prvobitna ideja bila camac jer se sumnjalo da ce se i nakupiti dovoljno za njega,e samim tim vecina nas znajuci Zortera je velikodusno i od srca dalo i odazvalo se akciji.Sta se desava novac koji je skupljen je presao potrebe za prvu ideju i ja sam za da se sa tim novcem pravi sta se moze napraviti ma koliko to veliko bilo. Cemu ovakvi komentari jel nas neko terao ili prisilio da plati nije,sad nam odjednom zao zokija da radi TOLIKI BROD a nije nam zao da radi dva camca odjednom to je etoboze lakse i brze. Neznam radite kako hocete a ja sam i ovi moji ,dali novac za zortera i tako ostaje (mislim iz bosne) a to ,da se poslije vidi kome jos treba kod mene licno nepije vode.Ako sam nekom dao nedaje mi prava da nekom solim pamet dao sam i gotovo,dao sam mu selvu 35 ks sta sad treba da kazem prejaka ti je za camac vracaj nazad ,dao sam i radi sta ti je volja mjenjaj prodaj uzmi manji to je njegov problem a ne moj
Kapetan:
ja ne znam da li su ljudi shvatili sva lova koja je skupljena do sada ide za zortera, lova koja se skupi nadaje ide za drugi camac...
barbanesa:
tako je :drinks: :drinks: :drinks:
zoki novus:
akcija dokle traje traje
od skupljenog novca zorter i zoki prave dogovor i camac
kapetwn postavlja spisak uplata i rashoda i gotova prica
o nekim drugim akcijama nekom drugom prilikom
ajde da bar nesto zapoceto i dovrsimo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana