Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
barbanesa:
da ne bude da puno filozofiram,potpuno se slazem sa Zokijem,ne treba prekidati akciju vec od skupljenog novca koji je visak kupiti materijal za drugi camac pa neka stoji kod majstora ako on nema nista protiv.
Predlazem da za svaki sledeci camac platimo majstoru izradu istog u punom iznosu,jer on nije nasao zdravlje i snagu na drvetu a sa tim izdrzava porodicu.
I dajte da te pukotine zakrpimo valjda smo ljudi :good:
Kapetan:
solomonko resenje :good:
meni se ovo svidja kupimo materijal za dva camca i milina, zorter ce izaci na vodu a i jos neko ce dobiti camac i svoj mali kutak na reci :good:
posto zoki hoce da uradi camac zorteru free neka bude ovaj prvi put ali svaki sledeci mora da se plati moze sa malim popustom ali bi bilo glupo da stalno sedimo coveku za vratom ...
svaki sledeci camac dobija ime Moja Ladja 1, 2, 3...
ujedno postoji sansa da cemo i bez donacija moci da izradjujemo povremno po camac al otom potom radim na tome i vagam , pa ako mislim da je izvodljivo predlozicu :good:
Zoran:
BARBANESA procitaj jos jednom,ali pažljivije sta sam napisao.
busa2:
neznam kako sve ovo funkcionise na nekom drugom mestu,gradu,drzavi-udruzenju.
ali u ozbiljnim poslovima NAMENSKE PARE se koriste samo za tu namenu-za ono ili onog kome je namenjeno pa koliko god to bilo.A ljudi su uplacivali za zortera.
slazem se da ima jos ljudi kojima treba izaci u susret ali pravila ove akcije nisu postavljanja,tako da smatram da sa zorterom ovo ovako treba da bude zavrseno kako valja i kako je zapoceta.tek onda precizirati neke stvari i krenuti u novu akciju.
ako je uopste bude posto mislim da se oko pravila nikad necemo sloziti i da ako ovako nastavi necemo ni ovo zavrsiti bez teskih reci a sve je pocelo kao dobra namera....
busa2:
ko ce odluciti ko je taj covek kome pre treba pomoci ako ih ima dvojica ili trojica.mozda neka nezavisna komisija ili neka nevladina organizacija .
dajte da ovu pricu zavrsimo a onda lagano i sigurno u novo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju