Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (44/121) > >>

Zoran:

Ne slažem se sa tvojom konstatacijom Kapetane.Sta to nismo shvatili,da je tvoj forum
i tvoja zadnja.
    Pare se skupljaju za Zortera,i dokle god pristižu idu za njega.Pokreni novu akciju za
drugu ladju i materijal.
   NE BACAJ KLIPOVE U TOČKOVE AKCIJE.

deda:

--- Citat: Kapetan  03, 03, 2010, 13:43:45 posle podne ---sa danasnjim danom skupljeno je 315 evra, ja bih ovde povukao liniju kako bismo u sto skorije vreme nastavili akciju i napravili jos jednu siklju nekome kome je takodje neophodna ,

visak para (zbog skoka cene lima je recimo oko 40 evra) cemo preusmeriti u opremu camca (kanapi, bokobrani sta god)...

znaci nema vise uplata  :good:

krecemo u kupovinu lima a pocetkom aprila pocinje rad i svecano urucenje negde na dunavu  :good:

--- Kraj citata ---
Ajde da vidimo gde smo i sta radimo!

Kapetan:
evo ga spisak , ja cu lovu odnesti zokiju u petak kao sto je dogovoreno ... ostatak love koji se skupi neka takodje ide zokiju ..

ja sam pogresno shvatio akciju .... izvinjavam se svima...

(skinuo sam spisak iz sigurnosnih razloga pa ce zorter da procisti adrese stanovanja  i postavi prociscen da vidimo da nekoga nismo ispustili)

Arsa:
Konačno da se i mi negde složimo.

Kako ja razumem, ova akcija  se odnosi na izradu čamca za Zortera. Na nju se odazvao veći broj ljudi nego što se predpostavljalo. To ne znači da pare namenjene toj akciji treba dati nekom drugom već za ono za šta su i namenjene. Napominjem da još ne znamo kolčiko će izrada čamca zaista koštati. Mozda tih 40 eura, navodnog viška ne bude dovoljno.

Mislim da je dobar predlog da se produži rok za donacije za 7 dana pa ko hoće, neka da prilog za ovu akciju.

Novu akciju ne bih započinjao dok ne vidimo kako će se završiti ova koja je u toku.

zoke:
Kapetane zasto imam utisak da se nesto ljutis na nase komentare,taj mi ton govori kao ok nosim pare i j......se neka bude sta bude. Kapetane usao si u ladju i uhvatio si kurs nazvan ZORTER mornari su slijedili tvoju komandu kurs i odjednom skreci sa kursa pa preko panja neide to. Ne izvlaci se iz svega ovoga  nema sanse nedamo ti sta sad treba od jednog gesta treba da zakrvimo i na kraju da dozivimo da Zorter popizdi i da kaze hvala netreba mi vec mi je izasla dvaput na nos . Ako nista drugo neigrajte se ni sa njegovim dostojanstvom koje mislim da je ovdje par puta naruseno ne njegovom krivicom. Ajde ko boga vas molim da ovo dovedemo do kraja i da to proslavimo ko ljudi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju