Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
broker975fx:
E ovo me je strašno rastužilo i razočaralo, lično sam za to da probamo da utvrdimo ko je u pitanju, načina mora da ima. Pustite vi te priče neko sve to gleda i neka mu služi na čast jer za čast njega zabole. Njegovo ime mora biti crnim slovima ispisano i svi bi trebalo da znamo ko je.
zorter:
Neka, Broker, neka svakom sluzi na cast. Ne ljutim se ni na koga, samo mi je zao sto postoje takvi ljudi. Necemo kvariti raspolozenje i lepe osecaje ovim jednim budalastim gestom.
Jedino sto ste uskraceni za izgled moje face u momentu urucivanja. I ovako cu biti iznenadjen jer camac necu videti do preuzimanja, ali onako bi bilo takvo iznenadjenje da bih vas pitao:
MA DAJTE LJUDI, NEMOJ TE ME VISE ZEZATI. JEL OVO SKRIVENA KAMERA.
A mozda bi i trazio Peru Lozzaca negde medju vama. Naravno uz siiiroook osmeh. :good: :lol: :yahoo:
deda:
E Zorteru da ti kaze tvoj drug nesto:ovo nije skrivena kamera,ovo je poranio 1.april! :)
Al smo te uradili!! :dance:
Dule HU:
--- Citat: deda 24, 02, 2010, 19:37:51 posle podne ---E Zorteru da ti kaze tvoj drug nesto:ovo nije skrivena kamera,ovo je poranio 1.april! :)
Al smo te uradili!! :dance:
--- Kraj citata ---
E ti matori kad ne bi progovorio... što si mu reko trebalo je da ga vozmao još par dana, stvarno si kvaran što si mu rekao? :diablo: :diablo: :diablo:
Željoni:
Pa skoro mi i suze krenuše. Šta reći osim da kod nas postoji jedno čudno stanje ponašanja koje ostali svet ne poznaje a to je INAT. Dakle biće lađa. :drinks: :yahoo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju