Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zorter:
--- Citat: Dule Hy 24, 02, 2010, 19:37:51 posle podne ---
--- Citat: deda 24, 02, 2010, 19:37:51 posle podne ---E Zorteru da ti kaze tvoj drug nesto:ovo nije skrivena kamera,ovo je poranio 1.april! :)
Al smo te uradili!! :dance:
--- Kraj citata ---
E ti matori kad ne bi progovorio... što si mu reko trebalo je da ga vozmao još par dana, stvarno si kvaran što si mu rekao? :diablo: :diablo: :diablo:
--- Kraj citata ---
Da je ovo bilo ko drugi rekao, bas bi me rastuzilo. Ali ovako, vas dvojica, tek sad sam siguran da cu ploviti i ploviti i ploviti i na mnoge susrete i regate stici. :yahoo: :yahoo:
zorter:
--- Citat: zeljoni 24, 02, 2010, 19:41:03 posle podne ---Pa skoro mi i suze krenuše. Šta reći osim da kod nas postoji jedno čudno stanje ponašanja koje ostali svet ne poznaje a to je INAT. Dakle biće lađa. :drinks: :yahoo:
--- Kraj citata ---
E zeljoni, da znas da si u pravu. SRPSKI INAT je cudo. :dance1:
zoki novus:
posto nam je propalo iznenadjenje ja predlazem da ipak iznenadimo kontrolora
da obustavimo akciju :)
deda:
--- Citat: fisherman 24, 02, 2010, 20:07:13 posle podne ---a da deda preuzme camac :)
--- Kraj citata ---
Neka fala veliko!Pa da nocu mi u san dolazi sotona!!A lici na jednog coveka iz Sapca! :dance:
pilot957:
LJudi tek sam sad video akciju pridruzujem se sa 20 eura pozdrav svima a posebno organizatorima majstor Zokiju tj Kacintati od pilota957
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju