Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Dedi:
hvala.posta mi je blizu idem odmah da uplatim
fisherman:
Uplaceno ...
Veliki pozdrav... Nemojte se obazirati na ove sms poruke... Nacicemo ko je to uradio :)
zorter:
DRAGI MOJI PRIJATELJI, ŠTA REĆI NA SVE OVO.
ODUŠEVILI STE ME!!!
Nisam imao pojma o ovoj vašoj akciji dok nisam dobio onu SMS poruku. A ni tada nisam verovao da postoji. Nije mi palo na pamet da bi neka tema bila sakrivena od mene. Novuse, onu sliku o ladji od 7,22m sam postavio jer je Sale NB tražio na chatu nesto slicno a ja sam te slike dobio od dede još na početku našeg bitisanja. Verujte da mi nije bilo lako kad sam dobio ovaj SMS, pogotovo što je bio potpisan nickname-om jednog našeg, sada već bivšeg člana. Pomislio sam da je u pitanju neka laž kako bi mene iznervirao pa sam se odmah obratio kapetanu i poslao mu taj SMS. Evo sada ga prikazujem vama (naravno bez potpisa jer taj čovek nema pojma o tome, a na sve to je dao i komentar, koji ću takodje pokazati vama). Šta još mogu da kažem na sve ovo. Drago mi je da još uvek u Srbiji ima ljudi dobre volje kadri pomoći nekome. I ja sam takav pa u buduće računajte i na mene u ovakvim akcijama. Od kada mi je kapetan rekao da je to istina (a nije odmah rekao), razmišljao sam kako bi bilo lepo da čamcu dam ime MOJA LADJA i da negde smestim natpis www.mojaladja.com a sad vidim da ste i vi imali istu nameru. Još uvek sam pod utiskom svega pa ne zamerite što ne mogu ili ne umem da opišem moja osećanja. Koliko sam oduševljen vašim gestom, tako sam i razočaran gestom jedne osobe koja je pokušala da uništi nešto što se u Srbiji uništiti ne može.
:good: :drinks: :dance1: :yahoo:
zorter:
Zaboravih, od silnog uzbudjenja.
HVALA SVIMA HVALA SVIMA HVALA SVIMA HVALA SVIMA
mossi:
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju