E, ovako treba... > Vanbrodski motori
SVEĆICE
Профа:
Зортеру наравно да разлика постоји али има и она "Колико пара толико музике". Поред НГК има и других произвођача.
zorter:
Profo, slazem se. A ima li neko mozda iskustva BOSCH svecicama?
Outboard Master:
negde sam citao da bosch-ove nepreporucuju za 2 taktase!! zasto tacno to nisam zapamtio , za svaki slucaj ja ngk ili champion ali one su malo teze da se nadju odgovarajuce.
zorter:
--- Citat: Outboard Master 20, 02, 2010, 19:51:33 posle podne ---negde sam citao da bosch-ove nepreporucuju za 2 taktase!! zasto tacno to nisam zapamtio , za svaki slucaj ja ngk ili champion ali one su malo teze da se nadju odgovarajuce.
--- Kraj citata ---
OM, zato i pitam koje su odgovarajuce, posto ima mnogo prodavnica auto i moto opreme koje imaju NGK svecice u prodaji, ali ne znam koji tip (oznaka) je najbolja. Mozda ih imaju, jer ih i oni koriste za dvotaktase. A Champion svecice odavno nisam video u prodavnicama.
SALE NB:
Ja sad imam NGK na Johnsonu, a pre toga su bile Boschove svećice. Motor je radio i išao super. Nisam primetio neku razliku. Promenio sam svećice pred regatu, iz predostrožnosti.
Bilo koje kvalitetne svećice odgovarajuće toplotne vrednosti će raditi savršeno!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju