E, ovako treba... > Vanbrodski motori

SVEĆICE

<< < (4/7) > >>

colonelo:
Bravo za Zortera, najzad se "obukao" na avataru.  :yahoo: :yahoo: :lol: :lol: :lol:

zorter:
Morao sam da vam vise ne izazivam ceznju za letom i kupanjem. Dosta je bilo. Jos malo kraj zime. :dance1: :yahoo:

zoki novus:

--- Citat: colonelo  18, 02, 2010, 20:55:04 posle podne ---Bravo za Zortera, najzad se "obukao" na avataru.  :yahoo: :yahoo: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

srecom te je vezan :)

Outboard Master:

--- Citat: zorter  18, 02, 2010, 14:11:32 posle podne ---Hej ljudi, više me zanima koje svećice koristite na kojim motorima, nego gde se nalaze prodavnice odredjenog tipa i marke svećica. :good:

--- Kraj citata ---

znanima me kako si dosao na to pitanje ?? jesi kad imao loseg iskustva? npr. ja kad vidim super bosna svecice meni se ke...  :taunt: :taunt:

zorter:

--- Citat: Outboard Master  20, 02, 2010, 19:01:43 posle podne ---
--- Citat: zorter  18, 02, 2010, 14:11:32 posle podne ---Hej ljudi, više me zanima koje svećice koristite na kojim motorima, nego gde se nalaze prodavnice odredjenog tipa i marke svećica. :good:

--- Kraj citata ---

znanima me kako si dosao na to pitanje ?? jesi kad imao loseg iskustva? npr. ja kad vidim super bosna svecice meni se ke...  :taunt: :taunt:

--- Kraj citata ---

Bas zato. Gledao sam neke polovne motore i na svima su bile druge svecice. I nigde nije bila Bosna Super. Samo sam ih izgleda ja koristio na Tomosu 4,8. Imao sam sitnih problema prosle godine tipa nece da pali kad je vruc motor, pa rekoh da to promenim za ovu sezonu, pa me cisto zanimalo sta drugi koriste u svojim motorima, i da li ima razlike neke veze tipa "marka i tip motora <> marka i tip svecice."

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju