E, ovako treba... > Vanbrodski motori
SVEĆICE
Outboard Master:
--- Citat: zorter 20, 02, 2010, 20:09:56 posle podne ---
--- Citat: Outboard Master 20, 02, 2010, 19:51:33 posle podne ---negde sam citao da bosch-ove nepreporucuju za 2 taktase!! zasto tacno to nisam zapamtio , za svaki slucaj ja ngk ili champion ali one su malo teze da se nadju odgovarajuce.
--- Kraj citata ---
OM, zato i pitam koje su odgovarajuce, posto ima mnogo prodavnica auto i moto opreme koje imaju NGK svecice u prodaji, ali ne znam koji tip (oznaka) je najbolja. Mozda ih imaju, jer ih i oni koriste za dvotaktase. A Champion svecice odavno nisam video u prodavnicama.
--- Kraj citata ---
pa bas zato sam stavio onaj link da kliknes i onda po listi motora znas i nadjes svoj i tu ti pise koje ti treba, imaju skoro svi motori u listi
Vlada 69:
Bez obzira na taj link koji je odlican,svaka ozbiljnija prodavnica koja se bavi prodajom ngk svecica ima katalog po kome ce ti lako naci koji tacno tip svcice ide za taj i taj motor.Kazem vam,gledao sam taj katalog i ne mozete da verujete kad prave svecice za tamo nekadasnje tomosove kosilice a o vanbrodskim motorima da i ne govorim.
Zorteru,ako nema u Sapcu uzecemo ovde,kod uvoznika :good:
STG:
Katalog je zamenjen ovim sajtom,dakle ako cica u MASS-u nece da vrti strane ona otvori njihov sajt i eto resenja...
Mada meni nije jasna jedna stvar:oznaka na motoru i katalogu se razlikuje u broju(toplotnoj vrednosti),DCPR6E i DCPR7E.
Nisam pametan koju da uzmem...
zoki novus:
--- Citat: zorter 20, 02, 2010, 20:09:56 posle podne ---
--- Citat: Outboard Master 20, 02, 2010, 19:51:33 posle podne ---negde sam citao da bosch-ove nepreporucuju za 2 taktase!! zasto tacno to nisam zapamtio , za svaki slucaj ja ngk ili champion ali one su malo teze da se nadju odgovarajuce.
--- Kraj citata ---
OM, zato i pitam koje su odgovarajuce, posto ima mnogo prodavnica auto i moto opreme koje imaju NGK svecice u prodaji, ali ne znam koji tip (oznaka) je najbolja. Mozda ih imaju, jer ih i oni koriste za dvotaktase. A Champion svecice odavno nisam video u prodavnicama.
--- Kraj citata ---
kontroloru probaj u onim sto prodaju auto delove :good:
kemppi:
Dok sam imao Veteroka,hteo sam da kupim original Ruske svecice u njhovom predstavnistvu,ali je bio interesantan komentar prodavca,da ih vise ne narucuju jer od 10 svecica 7 ne radi :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju