E, ovako treba... > Plovila

camac za pecanje sa motorom 15 - 25 konja

<< < (6/9) > >>

dzoni:
ma naravno....
i meni se taj najvise svideo... evinrude e-tec 30 konja na njega i jasi ga medo...

mozda:
http://www.lombard.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=62&lang=sr

:)

mossi:
Bass čamci sa F&H su sportski čamci koji služe za pecanje.
Jako su teški i jako brzi, idu skoro 100km/h.

Takve čamce ne voze prosečni američki ribolovci, nego profesionalci sa ogromnom sponzorskom podrškom.

To je kao kad bi ja sad kukao što ne wozim Peugeot 207 WRC, gde par amortizera košta koliko ceo 207 u redovnoj prodaji!

Ono što je Dzoni iskopao, je redovan čamčić za rekreativno pecanje.
Ali i njihovi pecaroši su jako pogođeni "krizom", tj poskupljenjem benzina.
Tako da kukaju... a što mi ih žaoooo!
 :taunt:

dzoni:
mislim da cu definitivno da uzmem Djenin aluminijumski camac od 6 metara ,sirine 1,25 u dnu i 1,75 preko svega,tezine 180 kg,visina 0.65m ,AlMg3,debljina 3mm,Motori do 40ks,optimalno 25ks,brzina45km/h ,cena 2350eura...
gledao sam sve na sajmu ovo mi se cini najbolje za te pare i trajace dok sam ziv....

dzoni:
naravno yamaha ide na njega....

STG:

--- Citat: dzoni  05, 04, 2010, 18:34:48 posle podne ---mislim da cu definitivno da uzmem Djenin aluminijumski camac od 6 metara ,sirine 1,25 u dnu i 1,75 preko svega,tezine 180 kg,visina 0.65m ,AlMg3,debljina 3mm,Motori do 40ks,optimalno 25ks,brzina45km/h ,cena 2350eura...
gledao sam sve na sajmu ovo mi se cini najbolje za te pare i trajace dok sam ziv....

--- Kraj citata ---
PROFI!
Ja pikirao onaj manji :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju