E, ovako treba... > Plovila
camac za pecanje sa motorom 15 - 25 konja
igogitar:
--- Citat: Профа 10, 02, 2010, 23:36:40 posle podne ---Осим визуелно - естетске разлике вјероватно је разлика и у квалитету ових чамаца а рекао бих и у цијени.
Сигуран сам да се и различито понашају на води. Бигфоот сам пробао и она фора са 40 кс је немогућа бар на овом примјерку у Брчком.
Ево неколико фотки чисто да се створи слика модела.
--- Kraj citata ---
Koja fora s 40KS Profa?
Kapetan:
u vezi tog djeninog camca....
Al se uvek stavlja dosta deblje nego lim... a on ga stavio kao lim 3mm ... aj mogao bi neko ko se razume da kaze da li je to ok ili nije
deda:
Kapetane ja se ne razumem ali cu ti sutra pokazati alu kabinasa od lima 3mm starog oko 25 godina!Covek plovi svuda i puno i nikakvih problema nije imao sa limom!
stvlada:
Kap.video si onaj remorker,kad smo bili na stenci posle sajma,e tom liku sam napravio siklju od Al 5.5x1.2 u tabanu debljina lima svuda 2,5mm ,pre 15 godina i jos plovi
mossi:
AlMg legura Aluminijuma i Magnezijuma 3%, je jako kao čelik!
Moj taban je od 3mm, a Djena se opredelio za 3mm verovatno zbog lakšeg varenja, da mu se manje vitoperi lim.
Inače u drugoj vožnji sam imao incident kad sam bio ubedjen da sam probušio dno na pramcu.
Uleteo sam pramčano u velike talase pri brzini oko 40km/h, sidro (pakna od 13kg) na užetu od 50cm se kao klatno 2 puta zabilo u dno čamca odole! Mislio sam da je rupa kao pesnica.
Stao sam, sagnuo se preko pramca i imao šta da vidim.
Dva čvrka, kao da je udareno malim čekićem.
Praktično bez oštećenja!
:dance: :yahoo:
13kg x ugaona brzina na kanapu, pri brzini od 40km/h deluje strašno!
I jeste strašno, legirani aluminijum je STRAŠNO jak!
Ali i krt, pa zna da puca od vibracija i loših varova!
Tako da sve se svodi na majstora!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju