E, ovako treba... > Honda
Honda BF75L (7.5hp)
taurus021:
Vlasnik sam takvog motora HONDA 7.5 mogu samo reci da je motor odlican i vrlo pouzdan posto se radi o cetvorotaktnom motoru koji vrlo stabilno i lepo radi,samo ako se redovno odrzava.U smislu odrzavanja nije zahtevan, redovna zamena ulja i svecica svaku sezonu.Ja sam moj nosio u servis kod Vlade u Futog gde je zamenio par dihtunga na karburatoru opro karburator i zamenio kais.Sve delove imas u servisima u Srbiji.
Vuk:
taurus021 hvala na odgovoru. Mislio sam da zovnem Vladu da ga pitam. Sad mi je malo lakse.
namcor:
i ja sam vlasnik honde 7,5 izuzetan motor ,evo moje i skustvo sa ujem za motor, tip koji ga je uvezao iz švajcarske od kog sam ga kupio je sipao merkuri uljue za motor ali ga je motor prilično trošio otprilke na dva sata vožnje skino bi pojednu crtu na meračuna ,na forumu sam pitao za iskustva sa tim motorom zoki novus je rekao da on u njegov sipa motulovo ulje, sipao sam i ja u moju hondu koja je potpuno prerstala da troši ulje , posle sipanja motula motor je radio je oko 25 sati ulje stoji na meraču kao prvi dan kad je sipano ,
Darkobp:
Eto male cake koje zivot znače :good:
Vuk:
Ok hvala na informacijama. Nego da pitam vas koji je imate ako znate koliki je stepen kompresije čisto da znam kad je budem kontrolisao? Na vasim slikama vidim da nemate komande gasa i komande volana. Na ovom motoru je bukvalno to nabudzeno i radi jako, jako loše. Ima kutiju komandi i treba da budes majstor da ubodes u ler ili brzinu. Ako nema original onda moram i ja nešto nabudzite ali da radi kako treba. Video sam da je neko na mercury 9.9 uradio isto i ispalo je dosta dobro. Slicno je nesto uradjeno i na ovom motoru samo sto sve, bukvalno sve ima lufta tako da se sajle i kutija gasa mora zameniti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju