E, ovako treba... > Honda
Honda BF75L (7.5hp)
namcor:
slikaj pa baci na forum da vidimo na čega to liči ,ja sam kupio komande za moju hondu univerzalne ,ne bi trebalo da bude problem da se ugrade
Darkobp:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=426.0
Evo teme za daljinsku komandu
Tu sam ja vec stavljao slike kako je stara Evinrude komanda napasovana na merkury5,budz jeste ali je jednostavna i izvrsno i precizno radi, na taj "sistem" sam i daljinski gurao i malog Evinrude6 i tomosa4 a ni jedan nije imao predvidjeno za daljinsku :good:
taurus021:
Ja posedujem komande za daljinsko upravljanje za hondu, i ove godine planiram da ih montiram.Na sam motor prilikom skidanja rucice gasa montira se metalni dodatak koji drzi i fiksira sajlu za gas i sajlu za brzine. To ti je najbitnije.
Rucku za gas i menjanje brzina, mozes staviti skoro sve tipove sa ovim dodatkom.Ovih dana cu ti slikati taj metalni i poslati slike,pa ako ti bude od pomoci,dogovoricemo se da dodjes da uzmes mere. :good:
haklberisojer:
Trazio sam na forumu i mislim da nema nigde procedura za rucno "hladno" i "toplo" startovanje 4T vanbrodskog motora.
Mene zanima konkretno start vanbrodskog Honda BF75L. Postoje razna usmena uputstva. Naravno razlicita :) A ja sam, priznajem, pocetnikk u ovome...
Darkobp:
Hladan start-proveris dali ti je menjac u neutralnom,das malo gasa,napumpas gorivo na pumpici,povuces saug i zaverglas,cim upali vratis saug
Topao start-menjac u neutralno,malo gasa i samo zaverglas
slika ce ti sve reci :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju