E, ovako treba... > Honda

Honda BF75L (7.5hp)

<< < (9/13) > >>

Whitesnake:
Ako nekoga interesuje ,mogu mu poslati preko mejla service repair manual za Hondu BF75 (7.5hp).... 

Ljuba:
Hvala unapred!.... 114

moj mail je u profilu

poslao email... k5

Whitesnake:
Ljubo,posalji mi tvoj email jer ga ne vidim u tvom profilu moj je :vekecki@gmail.com

limunardo:
Ljudi, moze li jedno pitanjce :
Kao sto sam naveo u gornjem delu rasprave na ovu temu, jesenas sam kupio ovu pentu iz naslova.
E sad, posto je vreme porinjavanja camaca htedoh da je stavim u promet ali bih voleo a i to su mi mnogi preporucivali da uradim servis.
Zvao sam jednog servisera iz ns-a i on mi je rekao da je servisiranje Promena ulja "gore" i "dole" ciscenje karburatora i stelovanje i kao malo pretresanje masine u grubo 50-ak evra kaze samo je uljje specijalno 10e.
Sad, zanima me posto moram da kupujem i rezervoar (i tu cu da se izkezacim 40-50e za polovni + moram da uplatim clanarinu i vez za ovu godinu) da li postoji mogucnost da se to servisiranje odradi kod kuce i da li se to preporucuje nekome ko nema bas nesto mnogo iskustva oko cetvorotaktnih  penti ali ima oko mehanike i MZ motora :)
Ili da li znate nekog pouzdanog iz okoline Ns-a ko bi to mozda uradio za jeftinije novce ili.... sta ciniti, znam da nije neka kinta ali trenutno sam dekintiran a tako bih isplovio :)
E da jel se servisi ovkvog tipa i obima radi na pocetku svake sezone i ima li potrebe na kraju sezone za konzervaciom i dekonzervaciom cetvorotaktne pente ?

Nadam se da vas nisam smorio ... hvala vam unapred drugari  k5

Darkobp:
Ako penta dobro fercera i i spravna je samo ulje promeni u motoru i teraj,nikakva prckanja oko karburatora i stelovanja,kupi 1l nekog kvalitetnijeg ulja za 4t vanbrodske motore sam promeni i bezi na vodu  thumbup

odvrni malo saraf dole na peti motora da pusti kapljicu ulja da vidis da nije slucajno usla voda kroz semering u menjac,ako je sve u redu zavrni i nediraj nista,nece joj nista biti ako ne promenis ulje u menjace(jedino ako bar neparavis neke ogromne moto sate sa njom),ni u autu ga ne menjas svake godine zar ne??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju