E, ovako treba... > Restauracije
PASARA-REPARACIJA,NADOGRADNJA,PRODUZAVANJE..
Kapetan:
razmisli o rucnom brisacu koji se pokrece iz kabine...
taurus021:
Hvala Zorane na savetu, posto mi se javljao problem oko prskanja vode iz tz.bunara ( mesto gde cizma motora ulazi u vodu ) da to mogu da resim sa gumom. Molim te samo da objasnis i meni i drugima koje interesuje gde tacno i kako da se postavi guma. Taj problem se javlja kad je zadnji kraj opterecen i pri maksimalnoj brzini motora. Za utehu dok sam vozio da nebi video taj problem hladio sam pivo u neposrednoj blizini, pa sam pazio da se pivo slucajno ne otkaci a da ne vidim ostalo. hi,hi,hi.. :taunt:
Hvala za savet brisaca,razmislicu o tome mada mislim da je pleksiglas koji sam postavio na prozore vrlo osetljiv na bilo kakvo fizicko kretanje po njemu, bez obzira na gumene delove na brisacu. :good:
Kapetan:
ja doduse imam staklo koje je poprilicno propalo (varenje , farbe i slicno...) ali desavalo mi se da kada plovim po kisi nemogu da vidim prst pred okom i onda je obavezno neko svremena na vreme izlazio da obrise staklo ....
ja doduse imam problem i sa magljenjem stakla jer mi je zatvorena kabina ali ti ne bi trebalo da imas taj problem ... ali plovidba po kisi je prilicno nezgodna vidi nesto da smislis jer znaci kada mozes dobro da vidis ....
ujedno elektriku kad budes radio moj savet je svu razvetu da radis sa led diodama , drasticna je usteda a cena nije strasna (4 diode su oko 70 dinara , a vezes 4 rednoi spajas direktno na 12 volti) znaci izvadi sijalice i stavi diode ...
Darkobp:
Bas tbog tih "greski" u izradi sam i pitao kako bih mozda nekome pomogao ko bude posle tebe tako nesto slicno pravio pa da odmah ispravlja moguce te mane :good:
Ja bih jos samo mozda dodao da bih po svojoj volji okrenuo šiber kontra tj.da se otvara prema napred jer mislim da bi tako mnogo lepse vazduh strujao i vise ga ulazilo u tu nadkabinicu...
broker975fx:
Odlično ste uradili, namučili ste se ali ste lađi dali novi život. Naravno uvek je ona prokleta realnost da li je vredelo ovoliko cimanja i toliko novca. Verujem da se za novac koji je uložen mogao uzeti i veći brodić ali ipak iskustvo i znanje koje ste stekli ne može se meriti u materijalnom smislu, vas dvoje ste na ovom projektu izučili majstorski zanat, svaki sledeći put će biti lakši. Želim vam puno lepih trenutaka na zajedničkoj lađi :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju