E, ovako treba... > Restauracije

PASARA-REPARACIJA,NADOGRADNJA,PRODUZAVANJE..

<< < (10/20) > >>

IKA:
rezultat je fantastičan.
 Mene je više od svega oduševilo učešće tvoje lepše polovine .
Iz ličnog iskustva znam da je blagosloven onaj koji ima uz sebe suprugu koja je spremna na iste žrtve , rad i znoj za zajednički san.
Stoga mislim da i ti i ja i svi ostali dugujemo veliku zahvalnost i bezgranično poštovanje takvim suprugama.
Čuvaj taj biser koji imaš uz sebe

Pera GARMIN:
Oduševljen sam trudom, radom, entuzijazmom, ali i rezultatom.
Svaka vam čast, verujem da uživate u svakom trenutku na vodi !

SALE NB:
Ja sam takođe restaurirao svoj čamac, ali ovo prevazilazi sve do sada viđene radove!
Svaka čast!  :good: :good: :good:

taurus021:
     Jos jednom ljudi HVALA na pododrsci i pohvalama i sa moje i suprugine strane  :hi: narocito od ODISEJA supruga je sva odusevljena kometarom i pohvalama,salu na stranu.Sto se tice farbanja i komresora da to je bila prava muka nedovoljna kolicina vazduha i pritisak mi je stalno padao,srecom dosta je jak i dva cilindra brzo naguraju za par sekudi,elektro motor je od 4 kw i jos trofazni,ali to je jedini koji sam mogao u tom trenutku pozajmiti a ni vremena nisam imao da cekam slobodni trenutak prijatelja koji su mi obecavali veci.Sto se tice greske koju sam napravio prilikom izgradnje je u kabini odnosno u samoj nadogradnji,na prednjem delu sam napustio mali deo koji je odlican kad pada kisa(saokruzeni deo na slici crvenom linijom) a nisam to uradio i sa strane (zaokruzen crnom linijom) tako da prilikom kise voda se sliva niz staklo,To cu ispraviti na prolece ugradnjom tog dela,izlicu od poliestera i to prefarbati.Ipak covek napravi takve propuste. :this:

budens72:
Ne znam šta bih dodao ovim komentarima....
Čestitam na poduhvatu! Veliki posao ste uradili,sa puno volje i ljubavi,a rezultat se vidi, slike sve govore....
Svaka čast  :good: 
Dugo i u zdravlju plovili !!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju